Noutăți și comunicate

Hteththemeth si Adamo Caduco la The Night Of The Fall in Rockstadt

23 noiembrie 2013
Hteththemeth si Adamo Caduco la The Night Of The Fall in Rockstadt
Sambata, 23 noiembrie 2013 incepand cu ora 22:00, toate spiritele melancolice sunt invitate la un eveniment special ce va avea loc in noul si superbul club Rockstadt din Brasov. The Night Of The Fall este o imbinare armonioasa a doua entitati muzicale - Adamo Caduco si Hteththemeth.

Bilet intrare: 15 Lei / 10 Lei (pentru cei care participa la DBE Echoes)Catalizatorul spiritual veti fi voi, prietenii nostri, cei pe care ii asteptam cu multe imbratisari emotionale. Evenimentul pe care il pregatim de ceva vreme se vrea a fi mai mult decat un simplu concert. Pornind de la ideea de after-party al DBE Echoes, eveniment organizat de DonisArt si gazduit de Next Dream Event, prefatand ziua ce va urma - concertul Empyrium, cochetand cu ideea unei seri pline de muzica, pana la urma The Night Of The Fall se va dovedi a fi o ceremonie in cadrul careia personaje de basm ce vin din tari indepartate vor intalni spirite de pe taramul brasovean.

Lasand povestile in expectatiune, haideti sa vedem ce ne va oferi concret seara de sambata!ADAMO CADUCO s-a infiintat in urma cu jumatate de an. Noul concept reprezinta alter-ego-ul Laburinthos, trupa deja cunoscuta in intreaga lume prin debutul "Augoeides", lansat si promovat de celebrul label italian Avantgarde Music, anul trecut. Albumul a fost produs de Hupogrammos (Dordeduh, Sunset in the 12th House) si s-a bucurat de recenzii pozitive in multe reviste muzicale de specialitate.

Actului artistic ADAMO CADUCO i s-a alaturat de curand si COSTIN CHIOREANU, cunoscut grafician de marca, dar si apreciat ca muzician inovativ, atat prin propriile trupe, cat si prin implicarea sa in diverse proiecte alaturi de mari muzicieni ai scenei Metal underground, cum ar fi Attila Csihar (Mayhem, Tormentor), David Tibet (Current '93), Mirai Kawashima (Sigh) si Kimmo Helen (Hexvessel).

Stilul muzical ADAMO CADUCO penduleaza intre avangarda si Post Metal/Rock, cu intruziuni Dark Wave, insertii Ethereal, amprente Gothic si sonoritati ce isi gasesc fluenta intr-o cadenta mistica ce nu ar putea fi catalogata ca inerenta vreunei traditii. Din punct de vedere conceptual, tema principala a proiectului graviteaza in jurul imaginii omului decazut si erodat de timpuri, ce-si cauta soteriologic locul intr-o lume a muribunda.HTETHTHEMETH marcheaza un moment deosebit in activitatea sa printr-o continuare a visului inceput in 1999, continuand intr-o formula noua, de data aceasta cu membri stabili. Cu un stil unic si fara o limita de exprimare, ajutata de proiectii captivante, muzica neumana practicata de HTETHTHEMETH va reusi speram noi sa ii poarte intr-o calatorie onirica unica pe vechii prieteni ai proiectului si sa starneasca curiozitatea celor noi. Continuand prefatarea a ceea ce va fi cel de-al doilea album, pe numele sau Best Worst Case Scenario, HTETHTHEMETH va va putea oferi in seara evenimentului si o mica introducere in intreaga poveste, sub forma unui split CD lansat in urma cu cateva luni, in colaborare cu The Bipolar Disorder Project. Conceptual, ne gasim in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline, dar un peisaj ce are coloritul unei toamne tarzii. In mijlocul acestui peisaj salasuieste El, personajul pricipal, necunoscut, indefinibil, conteporan si de demult!Asadar, vechi si noi prieteni de pretutindeni, va asteptam sambata seara sa va alaturati unui vis unic.

Cu mult drag,
Next Dream Event.

facebook https://www.facebook.com/events/540856935998938
last.fm http://www.last.fm/event/3726360+The+Night+Of+The+Fall+


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top