Noutăți și comunicate

Hteththemeth lanseaza Best Worst Case Scenario in Rockstadt -invitati speciali Wild Child

2 aprilie 2016
Hteththemeth lanseaza Best Worst Case Scenario in Rockstadt -invitati speciali Wild Child
Sâmbătă, 02 aprilie 2016, Hteththemeth revine pe scena din Rockstadt, pentru a lansa noului album, intitulat Best Worst Case Scenario. Invitatii speciali vor fi Wild Child din Sibiu.Dragi prieteni inhabitanti ai urbei Brasovului si dragi prieteni veniti din departari,

A trecut cam multa vreme de cand nu ne-am mai vazut, asa ca ne bucuram maxim sa revenim in fata voastra, de data aceasta pe scena noului Rockstadt, avand totodata si un extra motiv de sarbatoare – lansarea noului nostru album, intitulat Best Worst Case Scenario. Vom avea un show cat se poate de complet, intregind nebunia noastra muzicala cu elementele teatrale cu care v-am obisnuit, dar si cu unele noi cu care speram sa va impresionam in mod placut.

Invitatii nostri speciali vor fi Wild Child din Sibiu. O trupa tanara si plina de energie, caracterizata de entuziasmul si pasiunea pentru muzica, trupa Wild Child a fost una dintre “colegele” noastre de suferinta muzicala in cadrul concursului Global Battle Of The Bands, o dulce suferinta in cadrul careia ne-am si imprietenit.

In seara de sambata, alaturi de gazda (Clubul Rockstadt) isi vor impreuna fortele pentru prima data Next Dream Event si Next Evil Event, pentru a va oferi un eveniment placut si memorabil.

Pretul biletelor este de 20 RON, acestea fiind disponibile in presale (detalii zilele urmatoare), dar si in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

Wild Child
https://www.facebook.com/Wild-Child-Band-838130376271002/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă