Noutăți și comunicate

Hteththemeth a lansat videoclipul piesei Light Lies

15 mai 2018
Hteththemeth a lansat videoclipul piesei Light Lies

Trupa Hteththemeth a lansat astazi videoclipul oficial al piesei Light Lies, in varianta pusa in scena in luna martie, alaturi de 4Tune Quartet, în cadrul turneului “Best Worst Case Scenario – a classical twist”.

"Este o mare bucurie pentru noi sa lansam astazi videoclipul oficial al piesei pe care o cantati alaturi de noi la fiecare concert – Light Lies – insa nu in varianta de pe albumul “Best Worst Case Scenario”, ci in varianta pe care am pus-o in scena in luna martie, alaturi de 4Tune Quartet.
Speram sa va bucurati de povestea “Light Lies” si de felul in care am ales sa o transpunem in imagini. Vizionare placuta!"

Videoclipul spune povestea a doi străini care se întâlnesc şi se îndrăgostesc în “The House of Lights”, un loc magic, în care nimic nu este ceea ce pare, nici măcar casa însăşi. Este un loc unde măştile pe care oamenii le poartă zi de zi ies în evidenţă şi cad la întoarcerea unei clepsidre. Atunci când vor păşi în afara spaţiului magic al casei, cei doi străini vor fi marcaţi de experienţa trăită înăuntru, dar oare vor ieşi sinceri faţă de sine şi unul faţă de celălalt sau Minciuna îi va cuprinde în îmbrăţişarea ei înşelătoare? Urmăriţi videoclipul până la final, ca sa aflaţi răspunsul la această întrebare:

https://www.youtube.com/watch?v=DsNE_k4Uh6w

Hteththemeth este trupa care a reprezentat cu succes România la Berlin, la Finala Mondială Global Battle of the Bands din mai 2016, acolo unde s-a clasat pe locul al doilea. Piesa “Light Lies” este una dintre cele pe care le-a interpretat in cadrul concursului internaţional şi face parte din albumul conceptual “Best Worst Case Scenario”, lansat în aprilie 2016.

https://hteththemeth.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Hteththemeth/

4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit din Braşov, care arată o nouă faţă a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament specific unui cvartet clasic. Cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesionişti, membri ai Filarmonicii Braşov, cu o iubire aparte pentru muzica rock şi metal.

https://www.facebook.com/4TuneQuartet/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top