Noutăți și comunicate

HONORIS CARGO la Cinema Patria din Bucuresti

11 decembrie 2015
HONORIS CARGO la Cinema Patria din Bucuresti
Vineri, 11 decembrie 2015, la Cinema Patria din Bucuresti, METALHEAD si BestMusic Live Concerts continua seria de evenimente “Cargo – 30 de ani” cu un nou spectacol cu totul special: “Honoris Cargo”.Concertul reprezinta incununarea unui an aniversar, incarcat de evenimente, an in care proiectul CARGO 30 de ani a fost prezentat in toata tara un concept foarte apreciat de public. Povestea isi urmeaza cursul si, in luna decembrie, un nou proiect vine sa scoata in evidenta frumusetea muzicii CARGO. Artisti si invitati speciali vin sa aduca un tribut celei mai iubite trupe rock din Romania. Cinema Patria va fi gazda unui spectacol prezentat in premiera in showbiz-ul romanesc.

Biletele pentru showul „Honoris CARGO” pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, IQBOX, Perfect Tour, Vgeneration, ZebraPay) la urmtoarele preturi:

  • Oferta earlybird: primele 100 de bilete Acces General – 60 de lei respectiv 90 de lei VIP (primele randuri in fata scenei)
  • Dupa epuizarea ofertei, biletele vor costa 70 de lei Acces General si 100 de lei cele VIP
  • In ziua concertului biletele Acces General vor costa 80 de lei (cele VIP se vor epuiza garantat pana atunci)

(2) HONORIS_CARGO_la_Cinema_Patria_trXujagHsi.jpg

Toate biletele sunt cu loc pe scaun iar numarul de bielte VIP este de doar 200 de bucati, respectiv 600 Acces General. Locurile se ocupa in ordinea sosirii in sala. Biletele de la Balcon sunt tot de tipul Acces General.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD prezentat de TIMISOREANA si powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top