Noutăți și comunicate

HOLYHELL – o trupa cu un line-up de forta pe scena OST Fest

11 iunie 2012
HOLYHELL – o trupa cu un line-up de forta pe scena OST Fest
Trupa americana HolyHell, se pregateste sa aduca pe scena OST Fest, sonoritatile rock, goth si metal ce o caracterizeaza. Formatia va concerta pe 16 iunie 2012, la 16:30 si va prezenta in premiera, piese de pe noul album, Darkness Visible.HolyHell ajunge pe scena Ost Fest in formula Maria Breon (voce), Joe Stump (chitara), Jay Rigney (bas), Francisco Palomo (clape) si John Macaluso (tobe).

Vocea Mariei Breon, puternica si profunda, este considerata un element ce defineste identitatea trupei HolyHell. Solista a absolvit Baldwin Wallace Conservatory of Music.

Joe Stump, supranumit The Shredlord, este un chitarist reputat la nivel mondial. Influentat de Hendrix & Richie Blackmoore, a fost cotat de revista "Guitar One" drept unul dintre cei mai rapizi 10 chitaristi din lume, iar revista Guitarist l-a inclus in topul primilor 20 de virtuosi ai shreddingului. A lansat mai multe albume solo si preda chitara la prestigioasa Universitate Berklee

Francisco Palomo (clape), provine dintr-o familie de muzicieni de formatie clasica, a absolvit Conservatorul in Mexic si a cunoscut consacrarea pe scena rock mexicana alaturi de Crystal & Acero. In Statele Unite si-a desavârsit educatia muzicala, specializându-se in compozitie si arta teatrala.

John Macaluso (tobe) a inregistrat si a participat la turnee alaturi de nume grele precum Yngwie Malmsteen, ARK, James LaBrie (Dream Theater), TNT, Riot, Powermad, Starbreaker, Chris Caffery si KRS-One.

Darkness Visible, cel de al doilea album al trupei, va avea premiera mondiala pe 16 iunie. Albumul se va incadra stilistic in zona power-gothicului epic si va fi un mix fascinant de piese, care pun in valoare line-up-ul puternic si invita ascultatorul la introspectie. Albumul este heavy si sonor, animat de un joc melodic intre lumina si intuneric.
 

Trupa HolyHell, este originara din New York si activeaza din anul 2005. HolyHell a primit numeroase aprecieri pentru albumul omonim, care a reprezentat debutul sau discografic (2009).


http://youtu.be/mOsy3uqsgOU

Pentru mai multe informatii vizitati:        

http://www.facebook.com/holyhell 
http://www.holyhell.com
http://www.magiccirclemusic.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă