Noutăți și comunicate

Holy Motors lanseaza un lyrics video pentru piesa „Crosshair Lock”

13 octombrie 2016
Holy Motors lanseaza un lyrics video pentru piesa „Crosshair Lock”
Clujenii de la Holy Motors, din componenta carora face parte si basistul Luna Amara, Sorin Moraru, lanseaza o noua piesa! Pe numele sau „Crosshair Lock”, textul acesteia este „cu dedicatie” catre vanatorii de trofee – subiect revenit de altfel in prim-plan chiar in aceasta perioada.

Piesa a fost mixata si masterizata de Vlad Bornuz, iar lyrics video-ul care o acompaniaza a fost realizat de Ionut Sleam. Este printre cele mai metal piese de pana acum ale trupei, insa elementele definitorii ale muzicii Holy Motors – alternanta growl/clean, fragmentele de inspiratie stoner – isi fac in continuare simtita prezenta.

Holy Motors – Crosshair Lock (lyrics video)
https://www.youtube.com/watch?v=OTcgfbvjaYs

Holy Motors este o trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata acum doi ani ce reuneste mai multi muzicieni activi pe scena rock clujeana: Sorin Moraru – chitara (Luna Amara), Catalin Moraru – voce (Skullp), Doru Nedelcu – chitara (FronT), Paul Tenciu – bass (Sky Swallows Challenger) si Tudor Marghidanu – tobe (Relative).

Urmatorul concert live Holy Motors va avea loc pe 5 noiembrie 2016 la Timisoara in Club DAOS alaturi de trupele grecesti Planet of Zeus si Wish Upon a Star.

http://fb.com/HolyMotorsRO
http://holymotors.bandcamp.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top