Holy Motors lanseaza un lyrics video pentru piesa „Crosshair Lock”

13 octombrie 2016
Clujenii de la Holy Motors, din componenta carora face parte si basistul Luna Amara, Sorin Moraru, lanseaza o noua piesa! Pe numele sau „Crosshair Lock”, textul acesteia este „cu dedicatie” catre vanatorii de trofee – subiect revenit de altfel in prim-plan chiar in aceasta perioada.

Piesa a fost mixata si masterizata de Vlad Bornuz, iar lyrics video-ul care o acompaniaza a fost realizat de Ionut Sleam. Este printre cele mai metal piese de pana acum ale trupei, insa elementele definitorii ale muzicii Holy Motors – alternanta growl/clean, fragmentele de inspiratie stoner – isi fac in continuare simtita prezenta.

Holy Motors – Crosshair Lock (lyrics video)
https://www.youtube.com/watch?v=OTcgfbvjaYs

Holy Motors este o trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata acum doi ani ce reuneste mai multi muzicieni activi pe scena rock clujeana: Sorin Moraru – chitara (Luna Amara), Catalin Moraru – voce (Skullp), Doru Nedelcu – chitara (FronT), Paul Tenciu – bass (Sky Swallows Challenger) si Tudor Marghidanu – tobe (Relative).

Urmatorul concert live Holy Motors va avea loc pe 5 noiembrie 2016 la Timisoara in Club DAOS alaturi de trupele grecesti Planet of Zeus si Wish Upon a Star.

http://fb.com/HolyMotorsRO
http://holymotors.bandcamp.com