Noutăți și comunicate

Hellfest From Home 2021

21 mai 2021
Hellfest From Home 2021

Amânat încă o dată, dar încă nu uitat!

Scoateți cupele de colecție, împingeți canapeaua și pregătiți-vă pentru circle-pits în camera de zi, Hellfest „From Home” revine din 17 până în 20 iunie 2021.

De la amânarea ediției 2021 la 2022, întreaga echipă Hellfest Productions a pregătit o a doua versiune a unui Hellfest „digital” pentru dvs.

Și anul acesta am văzut lucrurile într-un mod mare, sau mai bine zis la înălțime, cu o versiune interactivă a site-ului festivalului! Folosind un avatar „Hellbanger”, puteți găsi decorurile, Mainstages, Valley, Warzone și scenele Altar / Temple, precum și diferitele atmosfere care au făcut reputația festivalului. În mai multe zone ale acestei hărți (scene, bar, zonă de catering, Hellcity Square), găsiți mai multe conținuturi create special pentru această ediție 2021, în program: concerte nepublicate, arhive și conținut original pentru a spune cel puțin ceea ce vă va permite să experimentați un Hellfest intens de acasă!

CONCERTE ȘI SESIUNI LIVE / (CAPTURI UNICE DIN SITUL HELLFEST DIN CLISSON)

Mainstages: 9 grupuri franceze și internaționale, asaltează o scenă special instalată în zona Mainstages a festivalului pentru spectacole unice difuzate de partenerul nostru ARTE
Concert: JINJER / ENSIFERUM / CRISIX / TAGADA JONES / NO ONE IS INNOCENT / LAURA COX / BLACK BOMB A / FRUSTRATION / SHAÂRGHOT.

Warzone / Temple / Altar / Valley: 12 grupuri franceze din crema undergroundului filmate în diferite zone cunoscute ale festivalului în modul „sesiune live” de 15 minute: 7 WEEKS / CELESTE / DIRTY FONZY / HANGMAN'S CHAIR / HEXECUTOR / HORSKH / HRAFNGRIMR / KARRAS / LOUDBLAST / POGO CAR CRASH CONTROL / THE GREAT ONES ONES / WORST DOUBT.

ARHIVE (CU CONCERT ARTE)
Scufundați-vă în arhivele ARTE Concert pentru 15 concerte care și-au pus amprenta la edițiile anterioare ale festivalului, o doză bună de nostalgie de încălzit înainte de 2022! Lista, in curand.

HELL’S FOOD & DRINKS (COCKTAIL ȘI REȚETE DE COCKTAIL)
Pentru că a merge la concerte (chiar și de acasă) este un pic un sport, am pregătit mai multe tutoriale pentru a vă umple stomacul (și, de asemenea, gâtul)! Este, de asemenea, o ocazie de a-ți arăta talentele de bucătar sau barman prietenilor tăi care s-au ghemuit pe canapea în weekend!

HELL’S FOOD: 3 rețete de gătit cu perechi alese manual pentru rețete demne de iad!
De la celebrul cartofi prăjiți de pui, până la bătălia de burger vegetarian / de carne, la „Apero'Smith” nu ne vom plictisi în bucătărie!
Prezentat de Gaël Mectoob și cu contribuțiile: Christian Andreu (Gojira), Hervé Co querel (Loudblast / Black Bomb A), Trinity (Streameuse), Se Faire Food (autorul „Cook and Roll), Fred Ménager (Chef à la Ferme) de la Ruchotte) și Nicolas Goffelmeyer (consilier culinar).

HELL’S DRINKS: Nu ne-am gândit la asta mai devreme, dar de ce să nu avem un cocktail pe fiecare etapă a festivalului? Aceasta este ceea ce oferim în imagini cu rețete pentru elixiruri la gust (desigur, cu moderare!)

KINGDOM OF MUSCADET (DOCUMENTAR)

Hellfest și Muscadet sunt, după cum știți, o poveste lungă. Pentru a spune povestea, am oferit-o celor mai renumiți fermieri rock din Franța: inspectorul Cluzo (și însoțit de prietenul lor Philippe Etchebest la tobe. ..).

În programul Rock, Muscadet, un pic de gătit și mai presus de toate felii frumoase de viață!

MASTERCLASS BY ESP (VIDEO MASTERCLASS CHITARĂ ȘI BASS)

Între două concerte, veți alege din nou muzică? Bine că grupul LOUDBLAST vă oferă un „Playthrough” al uneia dintre piesele lor pentru a vă curăța puțin degetele! Ne-am gândit chiar la basiști ​​care vor avea, de asemenea, dreptul la mica lor lecție de shredding!

MERCH EXCLUSIV
Se pregătește și un festival acasă! Pentru această ocazie, magazinul Hellfest a pregătit pachete speciale pentru a arăta culorile Hellfest From Home de acasă! Disponibil din 21.05.2021 pe www.hellfestshop.com

HELLCITY SQUARE
Nu am putea reproduce Hellfest într-o versiune „digitală” fără legendarul său Hellcity Square. Pentru acest an, găsiți partenerii care susțin Hellfest From Home și care au organizat activități special pentru festival! Găsiți pe Hellcity standurile Red Bull, Nuclear Blast, Spotify, Riffx By Crédit Mutuel și Dr Martens!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top