Noutăți și comunicate

Heaven & Hell anunta anularea concertelor din vara din Marea Britanie si Europa

5 mai 2010
Heaven & Hell anunta anularea concertelor din vara din Marea Britanie si Europa
Trupa Heaven & Hell a anuntat anularea tuturor concertelor din aceasta vara din Marea Britanie si Europa, din cauza starii de sanatate a lui Ronnie James Dio, care nu ii permite sa sustina acest turneu. Solistul a fost diagnosticat cu cancer in 2009 si este supus in prezent tratamentului.

Pe langa concertul din Romania, programat in data de 26 iunie 2010, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, trupa a anulat aparitiile live din Marea Britanie si concertele incluse in festivalurile Sonisphere din Elvetia, Cehia, Bulgaria si Turcia.

"Trebuie sa anuntam ca toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire, Ronnie nu se simte suficient de bine incat sa plece in turneu in aceasta vara. Speram ca toata lumea va intelege si dorim sa multumim fanilor si colegilor pentru sprijinul aratat in aceste momente dificile", au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival regreta nespus aceasta situatie si ii ureaza insanatosire grabnica celebrului muzician.

De asemenea, in cel mai scurt timp va fi anuntata o trupa ce va inlocui Heaven & Hell in ziua de 26 iunie.

Heaven & Hell este unul dintre super grupurile rock aparute in ultimii ani. Practic, Heaven & Hell este Black Sabbath cu Ronnie James Dio la voce. Cand nu concerteaza cu Ozzy Osbourne la voce, Black Sabbath se transforma in Heaven & Hell. In cei aproape trei ani de cand a intrat pe scena rock, Heaven & Hell a editat doua produse audio si un DVD, toate fiind apreciate atat de fani, cat si de mass-media.

Heaven & Hell este o atractie nu numai pentru cei care asculta hard rock de calitate, ci si pentru inconfundanila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de exceptie din ultimele trei decenii. Dio a incantat de-a lungul anilor prin colaborarile sale cu Rainbow si Black Sabbath.


Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 27 iunie 2010, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.


Va asteptam alaturi de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodata in Romania!

Pentru toate detaliile si fotografii va rugam accesati www.tuborg.pressroom.ro sau www.sonispherefestivals.com

Sursa : D&D East Entertainment www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top