Noutăți și comunicate

Heartbreak Cinema a lansat un nou single de pe viitorul EP eponim

10 noiembrie 2022
Heartbreak Cinema a lansat un nou single de pe viitorul EP eponim
Heartbreak Cinema a lansat un nou single de pe viitorul EP eponim.
I KILL EVERYTHING I TOUCH este al doilea single de pe viitorul EP 'Heartbreak Cinema'. Este o fuziune cinematică de muzică electronică, rock alternativ și muzică orchestrală, prezentând abilitățile sonore complete ale trupei.

Este o piesă despre conflict interior și despre alegerile care nu sunt întotdeauna în controlul nostru deplin. Reprezintă un testament al dezacordului dintre gânduri și acțiuni, un apel disperat pentru înțelegere, precum și un avertisment subtil pentru victimele acestor intenții false.

Piesa prezintă o latură mai agresivă a vocii Mariei, care reușește să fie melodică în timp ce redă fidel sentimentul de revoltă. Producția și aranjamentul, realizate integral de către Radu, sunt de asemenea duse la următorul nivel, rezultatul fiind cea mai complexă piesă Heartbreak Cinema de până acum. Putem considera asta ca fiind un ‘magnum opus’ din discografia actuală a trupei.

Este al doilea single extras de pe viitorul EP eponim ‘Heartbreak Cinema’, care urmează să se lanseze spre sfârșitul anului acesta cu 6 piese noi. Toate piesele au fost scrise și înregistrate în podul casei părintești a lui Radu din Brașov, fiind singura soluție accesibilă la un sunet calitativ și fără reverberații pentru o trupă mică la început de drum.

Trei piese de pe acest EP se vor lansa alături de câte un music video, printr-un efort colaborativ cu studenți ai Universității de Arte Teatrale și Cinematografice „I.L. Caragiale” din București.

Puteți viziona videoclipul piesei 'I KILL EVERYTHING I TOUCH' pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8ND0d3jmcWA

Heartbreak Cinema lucrează deja la următoarea lansare, ultima înainte de EP, care va include o paletă eterogenă de stiluri, influențe și teme, toate într-un pachet produs independent și dictat de pasiune.

Link streaming: https://linktr.ee/heartbreakcinema


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top