Noutăți și comunicate

Harder Night la Underground Metal Resistance Fest IV in Question Mark

6 martie 2015
Harder Night la Underground Metal Resistance Fest IV in Question Mark
Vineri, 6 martie 2015, are loc a 2-a zi a festivalului Underground Metal Resistance in Question Mark, zi ce aduce in prim plan sonoritati mai grele ce se inscriu in axa stoner/sludge/desert rock. Cu ocazia editiei cu numarul 4 a festivalului Underground Metal Resistance va prezentam, in premiera pentru acest concept, trupa Corecom din Bulgaria. Infiintata in 2011, Corecom aduce pe scena din Question Mark un sound bazat in sludge metal cu influente de death, groove si thrash.

Alaturi de invitatii din Bulgaria, seara va fi completata de inca 2 trupe alese special: Wooldozer vor aduce o doza serioasa de stoner/desert rock, iar Keeng Ra'at revin in cadrul festivalului cu inca un show axat pe improvitatii stoner.Line-up-ul serii:

Corecom
https://www.facebook.com/cor3com

Wooldozer
https://www.facebook.com/wooldozer

Keeng Ra'at
https://www.facebook.com/keengraatband

Support: 15 lei.Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile - mai exact 5, 6, 7 si 8 martie - cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Programul complet al festivalului:
- 5 martie, Joi - Tba
- 6 martie, Vineri - Harder Night - Corecom, Wooldozer, Keeng Ra'at
https://www.facebook.com/events/774927869255980/
- 7 martie, Sambata - Extreme Night - DinUmbra, Akral Necrosis, Spinecrusher
https://www.facebook.com/events/998515570163192/
- 8 martie, Duminica - Thrash Night - N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case, Deathrattle
https://www.facebook.com/events/560556437414474/


Evenimente recomandate

Top