Noutăți și comunicate

Hard Rock Rising - sansa de a canta in Ibiza si un premiu de $50,000

17 februarie 2016
Hard Rock Rising - sansa de a canta in Ibiza si un premiu de $50,000
Miercuri, 1 iunie 2015, Hard Rock Cafe în parteneriat cu ReverbNation dau startul celei de-a șasea ediții a competiției muzicale mondiale Hard Rock Rising, competiție in care artiștii din întreaga lume au șansa de a se afirma pe plan internațional, participând la cel mai mare show de talente cu durata de o zi, ce se desfășoară în restaurantele Hard Rock Cafe participante la campanie. Muzicienii interesați se pot înscrie online, începând din 17 februarie, pe http://www.HardRockRising.com, pentru șansa de a câștiga $50, 000 USD, un videoclip profesional, un premiu oferit de Fender Instruments și o excursie cu toate cheltuielile incluse, pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza.

Muzica live este o parte importantă a misiunii noastre, încă de la deschiderea primului Hard Rock Cafe, în 1971.” a spus Jeff Nolan, specialist în muzică și curator al colecției de suveniruri la Hard Rock Internațional. “Hard Rock Rising 2016 este o sărbătoare de o zi dedicată artiștilor locali din țările participante. Sperăm ca astfel să sporim notorietatea acestor muzicieni incredibili, ce sunt adesea subevaluați și, în același timp, să le oferim vizibilitatea de care au nevoie pentru a face saltul către următorul nivel în carieră.
Rock Local, Win Global



După înscrierea pe http://www.HardRockRising.com, participanții vor primi un link URL unic, pe care sunt invitați să îl distribuie pe platformele de socializare online pentru a-și încuraja fanii să îi voteze. Perioada în care se pot exprima voturile online este cuprinsă între 17 și 23 martie.

Artistul sau trupa care va dobândi cel mai mare număr de voturi online va fi câștigătorul unui „permis de liberă trecere” și va intra direct în finala națională a concursului. Alți 3 finaliști vor fi selectați de echipa Hard Rock Cafe. Pe 1 iunie 2016, un juriu format din reprezentanți ai industriei muzicale din România va desemna câștigătorul, în cadrul unui concurs live, derulat pe scena din Hard Rock Cafe București.

Apoi, un juriu format din profesioniști și celebrități din muzica internațională va selecta, din rândul câștigătorilor locali, patru finaliști regionali și un câștigător al marelui premiu. Toți vor primi câte un videoclip profesional, ce va fi difuzat în sistemul video Hard Rock Cafe, 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip și un premiu oferit de Fender Instruments.

Marele câștigător al competiției va primi $50, 000, difuzarea videoclipului în toate restaurantele Hard Rock Cafe din lume și o excursie cu toate cheltuielile incluse pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza, în septembrie 2016.



Hard Rock Rising este organizat în parteneriat cu ReverbNation, liderul mondial ce oferă muzicenilor independenți mijloacele necesare pentru a se ocupa de fiecare aspect al carierei lor. Platforma ReverbNation, unică în lume, include o comunitate de 4 milioane de artiști, din peste 100 de țări și oferă muzicienilor încă neconsacrați șansa de a-și propulsa cariera la un nou nivel, prin apariția în fața publicului din toată lumea.

Pentru regulamentul complet și restaurantele participante vizitați http://www.HardRockRising.com.


Evenimente recomandate

Top