Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe si Europa FM te trimit la Londra la Paul McCartney, Stevie Wonder, Pearl Jam

4 mai 2010
Hard Rock Cafe si Europa FM te trimit la Londra la Paul McCartney, Stevie Wonder, Pearl Jam
Hard Rock Cafe Bucuresti si Europa FM te trimit la LONDRA in celebrul Hyde Park la cel mai tare eveniment rock al anului: Hard Rock Calling! Castigatorul va primi bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra, cazare la Intercontinental London Park Lane, bani de buzunar pentru trei zile si, cel mai important, sansa de a-i vedea live pe Paul McCartney, Stevie Wonder, Pearl Jam, Jamiroquai, James Morrison si multi altii.

Si in acest an, Hard Rock Cafe Bucuresti pune la bataie un super premiu pentru ascultatorii EuropaFM care isi doresc sa ajunga la Hard Rock Calling, cel mai prestigios eveniment rock al Marii Britanii.

Pentru a intra in concurs, fanii Hard Rock Cafe si Europa FM trebuie sa incarce pe www.europafm.ro o inregistrare audio cu o piesa interpretata de ei, la alegere. Cei mai buni dintre "talentosi" vor fi sunati de Monica Anghel si Bogdan Miu pentru a canta, in direct la emisiunea "Desteptarea cu Monica si Bogdan", piesa inregistrata pe site.

Castigatorul concursului va fi anuntat pe 21 mai, la EuropaFM. Acesta va primi, pentru el si perechea sa, doua bilete dus-intors pe ruta Bucuresti-Londra, o camera dubla la hotelul Intercontinental Park Lane, 300$ bani de buzunar si doua bilete la festivalul "Hard Rock Calling" sustinut in celebrul Hyde Park din Londra, in perioada 25 27 iunie 2010.

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Sursa : StreetwisePR - www.streetwisepr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă