Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe gazduieste Gala Premiilor de Jazz – Premiile Muzza pe 2 aprilie

2 aprilie 2017
Hard Rock Cafe gazduieste Gala Premiilor de Jazz – Premiile Muzza pe 2 aprilie
Duminica, 2 aprilie 2017, de la ora 19:30, Fundatia MUZZA si Institutul Cultural Roman, organizeaza Gala Premiilor de Jazz pe 2016 - Premiile MUZZA la Hard Rock Cafe.Ajunsa la editia a XV-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevarata sarbatoare pentru aceasta breasla ce isi propune, ca de fiecare data, sa evidentieze si sa premieze cele mai reusite performante din acest domeniu in anul precedent.

Gala din acest an ii are ca invitati, printre altii, pe multipremiatul pianist Sorin Zlat-Marele premiu la Monaco-2013 si Marele premiu la Jacksonville-USA-2015; tinerii muzicieni laureati ai unor recente concursuri precum ANAMARIA MARANDA, grupurile SECRET FORMULA, BORDER SPLIT si GROOVY BASTARDS, DUO KRISZTINA KOSZORUS–SASZ CSABA, autenticul bluesman ROBBIE SOUTHRMEN, ingeniosul DUO MARIA RADU-CRIN GRIGORE, extrem de sensibila cantareata OANA CATALINA BETA, care va fi acompaniata de maestrul pianist PUIU PASCU, trupa EKUE BAND (Cuba) si experimentatii blues-mani din FLORIN GIUGLEA GROUP, care nu mai au nevoie de nici o alta prezentare pentru a starni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitati surpriza.

Toate formatiile premiate vor sustine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz si blues. Gala este organizata cu sprijinul unor institutii, sponsori, parteneri media, muzicieni si simpli prieteni, toti avand aceeasi pasiune – jazzul. Editia din acest an a Galei se doreste un modest omagiu pe care il aducem regretatilor muzicieni plecati dintre noi in anul precedent: ADRIAN ENESCU, MARIN PETRACHE PECHEA si MARIUS POPP.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci si realizat de Alexandru Sipa.
Pretul biletului de intrare este de 35 RON.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Rezervari de locuri se pot face la tel. 021-2066261.

Detalii pe http://www.fundatiamuzza.ro si la tel. 0744-48 44 82.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top