Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe Bucuresti castiga iarasi Top Of The Rock

6 august 2014
Hard Rock Cafe Bucuresti castiga iarasi Top Of The Rock
Hard Rock Cafe Bucuresti a fost desemnat castigatorul premiului Top Of The Rock, distinctie acordata de reteaua Hard Rock International pentru cele mai bune rezultate financiare si operationale obtinute de restaurantele din intreaga lume.

Rezultatul este cu atat mai important cu cat acesta reprezinta cel de-al doilea premiu acordat restaurantului din Bucuresti, dupa cel din 2012, performanta greu de atins in cadrul retelei.

"Premiul Top of The Rock obtinut pentru prima data acum doi ani ne-a aratat potentialul echipei si ne-a motivat sa atingem acelasi nivel de profesionalism si dedicare in fiecare zi. Acum, dupa castigarea celui de-al doilea premiu, am dovedit ca suntem capabili sa facem fata celor mai exigente standarde, motiv pentru care ii felicit pe colegii mei si le multumesc tuturor celor care fac parte din familia Hard Rock, fie ca sunt angajati, clienti, prieteni sau fani ai brandului", a declarat Adrian Hulubescu, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti.

2-Hard_Rock_Cafe_Bucuresti_casti_OmvqVGhXKo.jpg

Prin rezultatele financiare obtinute, gazduirea unui numar impresionant de concerte live, implicarea in actiuni de caritate si performante la nivel operativ, Hard Rock Cafe Bucuresti si-a consolidat pozitia de membru a "Performance Hall of Fame", o lista exclusivista din care anul acesta mai fac parte: Hrc New Orleans, Hrc Buenos Aires, Hrc Atlanta si Hrc Praga.

Premiul pe care reprezentantii Hard Rock International din Orlando, Florida l-au trimis echipei de la Bucuresti anul acesta consta intr-o chitara Fender unicat, decorata cu elemente metalice, ce va fi expusa in incinta restaurantului din Herastrau incepand de luna viitoare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă