Noutăți și comunicate

Harakiri For The Sky vor sustine un concert exclusiv in Quantic

24 februarie 2024
Harakiri For The Sky vor sustine un concert exclusiv in Quantic
Harakiri For The Sky revine cu un concert exclusiv în Club Quantic din București, sâmbătă, 24 februarie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 70 lei - acces general - earlybird in limita a 100 bilete -> https://bit.ly/463VhCh
  • 85 lei - acces general - presale – până pe 23.02.2024 inclusiv -> https://bit.ly/463VhCh
  • 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 24.02.2024 oline și la intrare
Harakiri For The Sky revine pe scena Quantic, pe 24 februarie 2024, cu un show special.
Trupa de black metal/post-rock austriacă a fost fondată în 2011 și s-a făcut remarcată prin stilul muzical ce îmbină black metal și atmospheric post-rock, un amestec unic de agresivitate și melancolie.
La concertul din Quantic ne vom bucura de melodiile cunoscute, dar și de piese noi de pe cel mai recent album Mӕre, un concert la care e musai să luați parte.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Top