Noutăți și comunicate

Haggard transmite un mesaj catre fanii din Romania

11 martie 2010
Haggard transmite un mesaj catre fanii din Romania
Va reamintim ca pe 14 august 2010 va avea loc concertul Haggard la Bistrita. Cu ocazia concertului extraordinar de la Bistrita, leaderul trupei Haggard, Asis Nasseri, transmite un mesaj catre fanii din Romania

Dupa o absenta de doi ani pe scenele romanesti, formatia germana Haggard va reveni anul acesta in Romania, pe 14 august, cu un concert exclusiv de rock medieval, la Bistrita. Concertul va fi unul extraordinar, unic pana acum in Romania, pe care trupa germana il va sustine in componenta sa completa, de 18 muzicieni, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali. Informatii legate de acest eveniment sunt disponibile pe adresa http://www.bistritamedievala.ro/.
In perspectiva concertului de la Bistrita, Asis Nasseri a tinut sa transmita urmatorul mesaj fanilor din Romania: "Celebrating 20 years of Haggard we will play a European tour in April, but it will be the metal-set. In August we ll be back in your country with a special show in Bistrita and for the first time in Romania we ll play our medieval set, also with metal, but more exclusive. See you soon!"

Haggard transmite un mesaj catre fanii din Romania


Concertul Haggard si Tabara de cavaleri medievali vor fi organizate la yona de agrement Heidenfeld din cartierul Vii oara de catre Asociatia Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si cu Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.
Bilete pentru acest spectacol au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line).

Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online i dB Technologies.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top