Noutăți și comunicate

Gwen Stefani doneaza 1 Milion de dolari victimelor din Japonia

24 martie 2011
Gwen Stefani doneaza 1 Milion de dolari victimelor din Japonia
Solista trupei No Doubt se alatura organizatiei Salvati Copiii in eforturile sale de a sprijini copii din Japonia.

Gwen Stefani va strange si alti bani prin intermediul unei licitatii ce va avea loc in Los Angeles, la care se vor vinde editii limitate de tricouri realizate de artista.

"Japonia a fost o sursa de inspiratie pentru mine de-a lungul anilor si port un real respect fata de poporul japonez si cultura sa. Dezastrul din Japonia nu poate fi exprimat in cuvinte, iar eu vreau sa fac orice pentru a ajuta. Nu as putea insa sa fac acest lucru fara dragostea si sustinerea fanilor mei". - Gwen Stefani

Gwen a facut o donatie personala in valoare de 1 milion de dolari, dar a si creat un mecanism prin care fanii au posibilitatea sa o ajute in eforturile sale de a strange cat mai multi bani pentru poporul japonez. O licitatie de caritate va fi anuntata saptamana viitoare, iar fanii pot licita pentru a i se alatura artistei la un eveniment de binefacere ce va avea loc in Los Angeles. Tot incepand cu saptamana viitoare, o editie limitata a tricoului Harajuku Lovers creat de Gwen va fi disponibila pe site-ul nodoubt.com, iar castigurile vor fi donate in intregime pentru Japonia.

Gwen Stefani a fost inspirata de Japonia inca de la primul sau concert alaturi de trupa No Doubt sustinut acolo in 1996. Nu numai ca s-a indragostit de tara si oamenii ei, insa Gwen a descoperit si o legatura speciala cu cartierul din Tokyo cunoscut sub numele Harajuku, o zona renumita pentru creativitate, muzica, arta si moda. Cultura tinerilor zonei Harajuku a devenit o sursa constanta de inspiratie pentru Gwen, ajutand la crearea liniei sale vestimentare intitulate Harajuku Lovers, precum si la realizarea piesei Harajuku Girls. De-a lungul carierei sale, Gwen s-a inspirat din cultura japoneza in multe din actele sale artistice.

Solista de la No Doubt va colabora cu organizatia Salvati Copiii pentru a ajuta copii din Tara Soarelui Rasare. Presedintele organizatiei, Charles MacCormack a declarat : " Suntem foarte recunoscatori sa primim o donatie asa de generoasa din partea lui Gwen Stefani, care ne sustine in eforturile noastre de a ajuta Japonia. Organizatia Salvati Copiii este prezenta in Japonia de peste 25 de ani si lucram indeaproape cu echipele noastre pentru a fi alaturi de copiii japonezi si familiile lor ale caror vieti au fost date peste cap de aceasta tragedie".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă