Noutăți și comunicate

GUNS N'ROSES sustine un recital de peste doua ore la Tuborg Green Fest powered by Rock the City

30 aprilie 2012
GUNS N'ROSES sustine un recital de peste doua ore la Tuborg Green Fest powered by Rock the City
Cel mai mare festival al verii, Tuborg Green Fest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg Green Fest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Foarte iubită în întreaga lume, GUNS N'ROSES, headliner incontestabil al Tuborg Green Fest, revine în România, dorindu-și să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, de peste două ore și jumătate.


Istoria GUNS N'ROSES pornește acum trei decenii, în anii '80, când pe scena rock-ului mondial s-au petrecut schimbări importante. Noul val de formații glam rock a avut în frunte grupul american GUNS N'ROSES, considerat un demn urmaș al celebrilor Rolling Stones.
De-a lungul anilor, GUNS N'ROSES a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album GUNS N'ROSES a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar și în cele din Asia și America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appettite For Destruction" cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează șase albume de studio, trei EP-uri și un album live, dar și multe alte compilații.
După 1993, GUNS N'ROSES se desființează, dar, când nimeni nu se mai aștepta, în 2008, revine în atenție cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy". A fost marea surpriză a anului 2008 și în același timp, un comeback de referința în istoria rock-ului. Punctul forte al grupului a ramas apariția live. Odată cu "Chinese Democracy World Tour", trupa și-a recucerit fanii și a câștigat simpatia unei și mai largi audiențe.
GUNS N'ROSES revine în România cu un concert extraordinar în cadrul Tudorg Green Fest powered by Rock the City. Recitalul va avea loc în data de 1 iulie 2012.


Biletele sunt puse în vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Vă reamintim de prețurile promoționale, valabile pana în data de 15 mai 2012, inclusiv:
Prețuri promoționale - Discounted Early Bird - până în 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1
- Normal Circle - 50 lei
- Golden Circle - 70 lei

Ziua 2
- Normal Circle - 120 lei
- Golden Circle - 170 lei

Ziua 3
- Normal Circle - 140 lei
Golden Circle - 210 lei


După data de 15 mai 2012, prețurile vor deveni:

Ziua 1
- Normal Circle - 70 lei
- Golden Circle - 90 lei

Ziua 2
- Normal Circle - 140 lei
- Golden Circle - 190 lei

Ziua 3
- Normal Circle - 160 lei
- Golden Circle - 230 lei

GUNS N'ROSES

Abonamentele Normal Circle și Golden Circle vor rămâne la prețul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la prețul de 450 lei.
Toate informațiile legate de festival le puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top