Noutăți și comunicate

Guns n'Roses canta in Romania - oficial

1 iulie 2010
Guns n'Roses canta in Romania - oficial
Guns n'Roses canta in Romania - oficial
Guns n Roses canta pentru prima oara in Romania, in data de 21 septembrie

D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC i Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Dupa ani de a teptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.

De-a lungul anilor, GUNS N ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America.

Fiecare album GUNS N ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar i in cele din Asia i America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este "Appettite For Destruction" cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza ase albume de studio, trei EP-uri i un album live, dar i multe alte compilatii.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim i se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas i Carture ti i online pe www.eventim.ro.

Vor exista trei categorii de bilete:

VIP tribuna, cu preturi intre 266, 3 lei i 298, 2 lei, in functie de pozitionare

Golden Circle in fata scenei, la pretul de 191, 7 lei

Normal Circle la pretul de 127, 8 lei



Despre GUNS N ROSES


Anii 80 au adus multe schimbari pe scena rock la nivel mondial, iar noul val de formatii glam rock a fost reprezentat cu succes de catre grupul american GUNS N ROSES.

Grupul este considerat un demn urma al celebrilor Rolling Stones in ce prive te atitudinea in viata particulara, dar i pe scena.

Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal AXL ROSE, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar i prin prestatia live.

Primul album a fost i marele succes al grupului. Intitulat "Appettite For Destruction", discul s-a clasat la scurt timp dupa lansare, in 1987, pe locul intai in topul Billboard, dar a ocupat pozitii frunta e i in multe topuri europene devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee i aparitii la festivaluri importante avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Incepand cu anii 90, GUNS N ROSES devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci i pentru iubitorii muzicii mainstream.

Aparitia in 1991 a dublului album "Use Your Illusion I + II", a facut ca adresabilitatea grupului sa fie i mai larga, iar piese precum Don t Cry, November Rain sau Knockin On Heaven s Door (cover Bob Dylan) sa fie fredonate de toate categoriile de public.

Aceste doua albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind placate de 7 ori cu discuri de platina.

Dupa 1993 GUNS N ROSES se desfiinteaza i cand nimeni nu se mai a tepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy". A fost marea surpriza a anului 2008 i in acela i timp, un come back de referinta in istoria rock-ului.

Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, a a ca "Chinese Democracy World Tour" a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

"Chinese Democracy World Tour" ajunge in premiera i in Romania, pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D EAST ENTERTAINMENT va invita sa vedeti live una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top