Noutăți și comunicate

Guns N' Roses vor concerta la Arena Nationala

16 iulie 2023
Guns N' Roses vor concerta la Arena Nationala
Celebra trupa Guns N' Roses va susține un concert la Arena Națională din București, duminică, pe 16 iulie 2023.


Informații despre eveniment

GUNS N’ ROSES vin la Bucuresti pe 16 iulie, pentru prima oara reuniti in formula clasica, consacrata, pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Nationala si ii va aduce pe aceeasi scena pe Axl Rose, Slash si Duff McKagan. Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg incepand de vineri, 24 februarie, ora 10:00, la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro si in retelele iaBilet si Entertix.

Axl Rose, Slash si Duff McKagan si-au surprins fanii cand s-au reunit pentru un turneu mondial, concertand pentru prima oara in aceasta formula de la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei si a intrat in clasamentul Billboard Live Music Awards in topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeana a turneului a fost intrerupta in 2020 din pricina pandemiei si reluata in 2022, in 13 orase, incepand cu Lisabona (4 iulie 2022) si incheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).
2. Guns N' Roses vor concerta la Arena NationalaGuns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu in 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor si festivalurilor din lume, pe toata durata verii si in toamna. Trupa de powerhouse rock demareaza turneul pe 5 iunie la Tel Aviv si va continua cu spectacole in Europa, sub acelasi line-up clasic, ajungand la Bucuresti duminica, 16 iulie, pe scena Arenei Nationale, pentru concertul rock al anului!

Componenta trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese.

Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurandu-se de un succes urias la mai bine de 35 de ani de la infiintare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio (Appetite for Destruction - 1987, G N' R Lies - 1988, Use Your Illusion I - 1991, Use Your Illusion II - 1991, "The Spaghetti Incident?" - 1993 si Chinese Democracy - 2008) si au cucerit fanii din intreaga lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993. In 2012, trupa a fost introdusa pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Guns N’Roses si-au extins influenta si in domeniul automobilelor cand l-au sponsorizat pe Erik Jones, soferul Legacy Motor Club si masina nr. 43 in cursa Daytona 500. Legacy Motor Club este co-detinuta de legendele NASCAR Richard Petty si Jimmie Johnson, ambii fiind mari fani ai trupei.

Videoclipul cinematic pentru piesa „November Rain” a depasit recent 2 miliarde de vizualizari, devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Arena Nationala Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua iaBilet.ro si de pe gnr.emagic.ro, incepand de vineri, 24 februarie, ora 10:00.

Fanii trupei vor putea achizitiona bilete in avans in cadrul Nightrain Presale, incepand de miercuri, 22 februarie, ora 10:00. De asemenea, publicul va putea achizitiona si pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului si obiecte de merchandise Guns N’ Roses in editie limitata.

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.
Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media iaBilet.ro inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Top