Noutăți și comunicate

Guns N' Roses lanseaza un nou album, primul dupa 17 ani !

23 noiembrie 2008
Guns N' Roses lanseaza un nou album, primul dupa 17 ani !
Primul single-ul intitulat Chinese Democracy, confirma mult asteptata lansare a albumului cu acelasi nume, anuntat si amanat de mai multe ori pana acum. Chinese Democracy este primul material lansat de Guns N' Roses de la albumele din 1991 Use Your Illusion 1 si Use Your Illusion 2.

Legendara trupa a erupt pe scena muzicala la mijlocul anilor '80, iar din acel moment, rock-ul nu a mai fost la fel. Acum, Guns N Roses se intorc!


Chinese Democracy va fi disponibil in intreaga lume pe 23 noiembrie, pe CD, pe vinyl si in format digital.


Albumul este produs de Axl Rose si Caram Constanzo si include 14 piese. Single-ul care da titlul albumului a fost lansat deja la radio-urile din Statele Unite pe 22 octombrie. O alta piesa de pe acest nou album este If The World si a fost aleasa pentru coloana sonora a filmului Body Of Lies.


"Lansarea albumului Chinese Democracy marcheaza un moment istoric in rock'n'roll" au declarat Irving Azoff si Andy Gould, managerii trupei Guns N' Roses. "Lansam acest album printr-o campanie uriasa, care se potriveste cu sound-ul albumului. Fanii Guns N' Roses au toate motivele sa se bucure, iar asta este doar inceputul" au mai declarat ei.


Steve Berman, reprezentantul casei de discuri Interscope Geffen A&M Records a declarat: "Guns N' Roses au depasit statutul de trupa rock americana si au devenit legende la nivel mondial. Suntem incredibil de fericiti ca Chinese Democracy se va auzi peste tot in lume prin label-ul nostru si prin Universal Music Group".


Cu saptesprezece ani in urma, albumele Use Your Illusion 1 si 2 au fost lansate simultan, o premiera pentru orice artist contemporan, debutand pe locurile 1 si 2 in clasamentul de albume de la acea data. Ele au dat piese de top 10 ca November Rain, Don't Cry si You Could Be Mine, inclusa initial pe coloana sonora a filmului Terminator 2: Judgement Day. Fiecare dintre cele doua albume a atins de sapte ori nivelul de platina in vanzari.


Vanzarile cumulate ale albumelor Guns N' Roses se apropie de pragul de 100 milioane unitati la nivel mondial, o performanta cu care putine trupe se pot lauda.


Chinese Democracy va fi disponibil incepand cu data de 23 noiembrie si in Romania!

Sursa : Universal Music Romania
http://www.umusic.com


Evenimente recomandate

Top