Noutăți și comunicate

GUITARS, BIKES, TATTOOS cu trupa ACT

16 mai 2009
GUITARS, BIKES, TATTOOS cu trupa ACT
Ballance Production va invita sambata, 16 mai 2009, incepand cu ora 16.00, la evenimentul "GUITARS, BIKES, TATTOOS", dupa stiinta noastra, unic in Bucuresti. Evenimentul va avea loc, cu sprijinul Ursus, la "Apasu Bar", Str. Econom Cezarescu 43, sector 6, Bucuresti.

Motivatia organizatorilor pentru o astfel de tematica este foarte simpla si foarte frumoasa. Suntem cu totii pasionati de muzica, motociclete si tatuaje. Suntem o comunitate, dar nu una inchisa. Oricine se poate bucura alaturi de noi. Nu protestam impotriva nimanui. Dorim insa sa distrugem mitul motociclistului rocker tatuat vazut ca "om rau". Dorim sa oferim tuturor o imagine din interior asupra unei lumi fascinante, ale carei valori sunt frumosul, libertatea, mandria, adevarul.


Ideea generala este sa ne bucuram de viata in fiecare moment al ei. Si ca sa facem asta, am programat urmatoarele activitati:

- Expozitie si demonstratii de tatuaje alaturi de Next Level Tattoo, Roxy Tattoo Design Salon, Black Ink Studio si Let Forever Be
- Expozitie de accesorii moto personalizate alaturi de Aero Art
- Concert rock al formatiei ACT   www.myspace.com/trupaact
- Tombole cu premii constand in tatuaje din partea fiecarui salon participant (Marele Premiu oferit de Next Level Tattoo - un tatuaj umar-cot), demonstratii de tatuaj (full back piece) cu Let Forever Be (Constanta), un rezervor moto custom paint din partea Aero Art, CD-uri cu ultimul album ACT si multe alte suprize.

Va vom tine la curent cu noi informatii legate de participanti si activitatile planificate, asa ca fiti pe receptie!

Sponsor: URSUS
Parteneri: Apasu Bar, Urban Riders, www.miluta.ro
Parteneri media: Let's Rock, Metalfan, Maximum Rock Magazin, Metalhead, Eye On Metal, Metalact, Popcorn, Cartea de Nisip.

Intrare: 20 RON (cocktail inclus).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă