Noutăți și comunicate

GUITAROMANIA & VIO TubeAmp in A'LIVE Pub & Club

7 iunie 2011
GUITAROMANIA & VIO TubeAmp in A'LIVE Pub & Club
Marți, 7 iunie 2011, sunteți invitați in A'LIVE Pub & Club din București de la ora 21:30 la un live guitar show. Evenimentul este prezentat de Nelu Stratone care îi are ca invitați pe George Pătrănoiu (Metrock), Alberto Bolocan (Talisman) și Paul Simon Esperando.

Pentru detalii și rezervări sunați la 0746366435.
Adresa A'LIVE Pub & Club : Strada George Enescu, Nr. 25 (zona Bloc Eva), București.


Fiecare dintre cei trei chitaristi prezenti la eveniment are in spate o vasta experienta si o activitate muzicala extinsa de-a lungul multor ani, fapt care se transpune in actuala lor maiestrie la chitara electrica.

Sa-i prezentam:

GEORGE PATRANOIU, nume cu greutate, e unul dintre cei mai tari chitaristi din Romania, el activand de-a lungul timpului in formatii ca Schimbul 3, TAXI, ACT, in prezent cantand cu trupa METROCK.

ALBERTO BOLOCAN canta cu formatia TALISMAN de aproximativ 5 ani, iar cunoscatorii si-l amintesc si din trupa Rising Shadow.

PAUL SIMON ESPERANDO a activat inca din anii "˜80 in trupe precum Colegium Rock, Ultimul Capitol, Totusi si din 1990 ca leader al formatiei Esperando.
Pasiunea pentru chitara l-a adus alaturi de cu ceilalti doi chitaristi, activitatea sa muzicala prezenta fiind cea de studio (compozitor, orchestrator, producator muzical si inginer de sunet)

Evenimentul va fi prezentat de catre cunoscutul om de radio NELU STRATONE.
Pe parcursul evenimentului chitaristii vor face si o prezentare a amplificatoarelor VIO AMP TUBE, amplificatoarele fiind custom pentru fiecare instrumentist in parte.

Asadar, fie ca sunteti chitaristi sau nu, in mod sigur va va ridica in picioare show-ul de inalta tinuta muzicala oferit de cei trei. in aceasta seara de exceptie.

Tot in aceasta seara va canta  trupa SKETCH.
Trupa Sketch s-a format in vara anului 2010 si abordeaza ca stil rock-ul alternativ. Primul concert l-au avut in noiembrie 2010 la GBOB Romania, iar dupa au cantat in Control Club, Fabrica, Wings, Music Hall, impartind scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers si altii.





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top