Noutăți și comunicate

Grimus - castigatoare la Independent Music Awards

13 august 2014
Grimus - castigatoare la Independent Music Awards
Trupa Grimus  a fost desemnata castigatoare la categoria Best  Indie Alternative Rock Song pentru piesa High in cadrul Independent Music Awards Vox Populi. Premiile Independent Music Awards sunt un program international care se adreseaza artistilor independenti din intreaga lume. Castigatorii au fost anuntati pe 12 august, clujenii devenind singurii artisti din Romania care au castigat vreodata un premiu IMA.

Independent Music Awards au luat nastere in Statele Unite ale Americii acum 13 ani, la ideea Music Resource Group. De atunci, acest program a ajutat artistii independenti, oferind promovare, distributie si concerte, muzica acestora ajungand la fanii din intreaga lume.

Grimus a intrat in competitia pentru Cea mai buna piesa Indie Alternative odata cu anuntarea nominalizarilor, in luna martie. High a fost desemnata castigatoare pe 12 august, in urma votului publicului, dintre cinci piese ale unor trupe din Statele Unite, Canada, Anglia si Australia:

http://www.independentmusicawards.com/ima/2014/the-13th-annual-independent-music-awards-vox-pop-winners-announced

Membrii trupei au declarat despre castigarea acestui premiu: "A fost o surpriza cat se poate de mare, incepand de la nominalizare, care ne-a onorat tocmai pentru ca nu ne asteptam ca cei de la IMA sa isi arunce un ochi si spre tarile si muzica din Europa de Est. Iar faptul ca am castigat acest premiu in urma votului publicului a fost si mai important pentru noi. Au votat peste 100.000 de oameni din intreaga lume, asa ca, zicem noi, e un pas bun inainte. "

Piesa castigatoare, High, este inclusa pe cel de-al treilea album al trupei, Emergence, lansat in luna martie a acestui an, fiind cel de-al doilea single de pe material.

In urmatoarea perioada Grimus se pregateste de un turneu national ce va incepe in aceasta toamna, trupa lansand de curand un nou single si videoclip - Selfie, piesa inclusa pe coloana sonora a filmului romanesc cu acelasi nume, lansat la sfarsitul primaverii.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă