Noutăți și comunicate

Gri lanseaza Știu (feat. Mihnea Blidariu)

6 decembrie 2023
Gri lanseaza Știu (feat. Mihnea Blidariu)
Pe 6 decembrie trupa Gri lanseaza videoclipul unei piese noi, intitulate "Știu", melodie ce-l are ca invitat pe Mihnea Blidariu.

Despre videoclip, EP, colaborare și piesă formatia Gri precizeaza:

"Știu" este a 3-a piesă pe care-o lansăm anul acesta și, totodată, ultimul extras de pe EP-ul omonim căruia-i dăm drumul în lume, pe toate platformele de streaming uzuale și pe bandcamp, tot pe 6 decembrie.

Piesa îl are ca invitat pe Mihnea Blidariu, artist ce n-are nevoie de nicio introducere și, mai ales, om pe care-l știm și cu care suntem prieteni de vreo 20 de ani. După ce-am ascultat rezultatul din studio, ne-am propus să-i facem și-un videoclip și, câteva luni mai târziu, iată-ne aici cu noul clip, filmat și montat de același neobosit NIMROD, care s-a ocupat și de mix-ul piesei.

Și dacă tot suntem la capitolul tehnic, am vrea să le mulțumim lui Adrian Uritescu, cu care am înregistrat instrumentalul la Lowbass5 Studio Deva, lui Marian Horvat pentru aranjament tobe și, nu-n ultimul rând, lui Andrei Furnea, artist vizual ce ne-a furnizat poza pe care Ciprian Sav a transformat-o în coperta EP-ului.

Un prim concert de lansare a EP-ului și videoclipului va avea loc pe 8 decembrie, la Flying Circus Cluj-Napoca, împreună cu Nightmarion, trupă care, de-asemenea lansează pe "undele" youtube-ului o nouă peliculă (dar despre asta vă povestesc ei)."

Despre proiectul Gri:

"Născut în timpul pandemiei, în 2021, proiectul Gri s-a vrut inițial unul de studio, dar ne-am dat peste cap de 3(zeci de) ori, ca vajnicul Greuceanu după ce l-a adunat Ispirescu de prin popor, și totul s-a metamorfozat într-o trupă.

Gri, azi, îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).

Galileo, primul single de pe EP-ul Știu s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, precum și pe youtube, sub formă de lyric video.

"Nesigur", a venit pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser și pe toate platformele digitale de streaming.

Piesa "Știu" feat. Mihnea Blidariu, alături de EP-ul omonim, ies pe 6 decembrie pe toate platformele digitale, precum și sub formă de videoclip.

Primele două concerte au avut loc pe 6 și 7 octombrie, la Bistrița cu Luna Amară, respectiv Cluj-Napoca cu Nocebo, însă urmăriți-ne pagina pentru noutăți, fiindcă intenționăm s-ajungem în toată țara și-abia așteptăm să ne vedem!"

Link videoclip Știu (feat. Mihnea Blidariu) (premiera 6 dec ora 10:00):
https://youtu.be/7TOdWqMEq8s

Prezență online a trupei Gri:
Facebook https://www.facebook.com/GriBandRomania
YouTube https://www.youtube.com/@griband5620
Instagram https://www.instagram.com/gri.band.romania/
Bandcamp https://noisuntemgri.bandcamp.com/
Apple Music, Youtube Music, Deezer, Tidal, Amazon, etc
Email gri.band.romania@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă