Noutăți și comunicate

Gri a lansat videoclipul piesei ”Galileo”

15 februarie 2023
Gri a lansat videoclipul piesei ”Galileo”
Trupa Gri a lansat astăzi primul clip:
Link video https://www.youtube.com/watch?v=w92gkJeBeUI

Născut în timpul pandemiei, proiectul Gri a fost ca un refuz al unor oameni, al unor prieteni, ce activau la acea vreme în mai multe formații clujene, de-a trage cortina, în timp ce orizontul artiștilor români se-nchidea pe zi ce trece.

Astfel, ceea ce în 2021 a început ca un ambițios proiect de studio, s-a cristalizat într-un album întreg compus care, în prezent, se află în curs de finalizare la Lowbass5 Recording Studio. Gri îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT) și Mihai Șarlea (FronT, RockHouse).

Galileo, primul single de pe albumul Gri (fără nume deocamdată) s-a lansat pe 15 februarie 2023, chiar de ziua de naștere a marelui astronom, și vorbește despre calea lungă pe care-o parcurge fiecare în viață, cale care, de multe ori, ne duce departe, dar ne și îndepărtează de noi înșine, încât abia dacă ne mai recunoaștem.

Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată la Lowbass5 Recording Studio de către Adrian "Bilă" Uritescu, iar la aranjamentul tobelor a ajutat Marian Horvat.

Clipul cu versuri poartă semnătura Fábián Róbert Photography și a fost filmat cu sprijinul Librarium Book Corner, în luna ianuarie a acestui an.

Despre concerte, Gri declară că "deși, momentan, ne concentrăm pe finalizarea materialului discografic, dorința e mare de tot să ajungem și pe scenă, dar nu promitem că o vom face curând, fiindcă nu e totul alb, dar nici negru, ci, mai degrabă... gri!"

Prezență online
Facebook https://www.facebook.com/GriBandRomania
YouTube https://www.youtube.com/@griband5620
Instagram https://www.instagram.com/gri.band.romania/
Email gri.band.romania@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top