Noutăți și comunicate

Gri a lansat piesa ”Nesigur”

16 august 2023
Gri a lansat piesa ”Nesigur”
Născut în timpul pandemiei, proiectul Gri a reprezentat refuzul unor oameni, al unor prieteni, ce activau la acea vreme în mai multe formații clujene, de-a trage cortina, în timp ce orizontul artiștilor români se-nchidea pe zi ce trece.

Astfel, ceea ce în 2021 a început ca un ambițios proiect de studio, s-a cristalizat într-un album întreg compus care, în prezent, se află în curs de finalizare.

Gri îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).
2. Gri a lansat piesa ”Nesigur”"Galileo", primul single de pe albumul Gri (fără nume deocamdată) s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video
"Nesigur" este cel mai recent single, lansat pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser, iar piesa încearcă să întruchipeze trăirile din timpul unui atac de panică, dintr-o perspectivă foarte personală. În cursul zilelor următoare, piesa va apărea și pe toate platformele de streaming.

Single-ul "Nesigur" a fost înregistrat la Lowbass5 Recording Studio de către Adrian "Bilă" Uritescu, mixat de Nimrod Szedlacsek, masterizat de Marvin T la Tide Studios London, iar la aranjamentul tobelor a ajutat Marian Horvat.

Momentan trupa trage tare să finalizeze materialului discografic, material ce va conține colaborări surpriză, însă, în paralel, petrece și mult timp la sala de repetiții. În 7 octombrie va avea loc primul concert Gri, în Cluj-Napoca!

Urmăriți-ne pagina pentru mai multe detalii, fiindcă intenționăm s-ajungem în toată țara și-abia așteptăm să ne vedem!

Prezență online
Facebook https://www.facebook.com/GriBandRomania
YouTube https://www.youtube.com/@griband5620
Instagram https://www.instagram.com/gri.band.romania/
Email gri.band.romania@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top