Noutăți și comunicate

Green Shepherd vor deschide concertul Days of Confusion din club Quantic

2 iulie 2020
Green Shepherd vor deschide concertul Days of Confusion din club Quantic
Bucurestenii de stoner rock - Green Shepherd - vor fi invitatii din deschiderea concertului Days Of Confusion, "Acoustic Satellites", ce va avea loc in club Quantic, pe 9 iulie 2020!

"LIA (Ramai cumva)", cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica, in premiera, in cadrul concertului "Acoustic Satellites", din 9 iulie, eveniment ce se va desfasura in gradina de vara a clublui Quantic!

Dat fiind faptul ca anul acesta, pe 29 februarie, ar fi trebuit sa lansam varianta acustica a primei noastre piese in limba romana - "LIA (Ramai cumva)", ne-am gandit sa profitam de ocazie si sa o cantam in premiera, acum, saptamana aceasta in club Quantic, alaturi de un invitat special, cu un instrument cu totul si cu totul deosebit! Este posibil sa mai anuntam si alti invitati, asa ca ramaneti pe langa noi si ne vedem, joi, pe 9 iulie, in Quantic!

a declarat Cosmin Lupu, voce/chitara DAYS OF CONFUSION.

https://www.youtube.com/watch?v=U5TrZS089ow

Despre Green Shepherd

GREEN SHEPHERD este o trupa bucuresteana de stoner rock care a luat fiinta la inceputul anului 2019 si abordeaza teme cu caracter personal ce se ivesc in viata fiecaruia, completandu-le mai apoi cu elemente groovy si psihedelice.
https://www.youtube.com/watch?v=Rw9BFpeRg6U
Componenta:
  • Alex - tobe
  • Marian - chitara
  • Marius - voce
  • Matei - bass
Evenimentul se va desfasura cu public restrans, asezat la mese!

Toate masurile de protectie sunt obligatorii.
Protejeaza-te! Pastreaza distanta fizica si dezinfecteaza-ti mainile!

Ne bucuram enorm pentru faptul ca suntem printre cei care pot urca pe scena in aceasta perioada delicata! Pregatim merch nou, pe care il veti putea gasi la concert, si speram sa ne vedem cu voi pe 9 iulie, la Quantic. "Acoustic Satellites" este, totodata, primul nostru concert din 2020, si abia asteptam sa ne ne reintalnim LIVE, de data aceasta acustic! Speram, noi, ca o vom face si in formula electrica, in curand

a declarat Cosmin Lupu, voce/chitara DAYS OF CONFUSION.

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro si în reteaua IaBilet: https://www.iabilet.ro/bilete-days-of-confusion-acoustic-satellites-56759/
  • 45 lei - in perioada 25.06 - 08.07. 2020;
  • 50 lei - pe 9 iulie, la eveniment;

Despre Days Of Confusion


Primele idei legate de ceea ce urma sa devina formatia DAYS OF CONFUSION s-au conturat, in 2008, pe balconul unei camere de hotel din Resita, intre doi buni prieteni - Cosmin si Cezar, carora le-a trecut prin minte sa dea viata unui nou proiect. Unul al lor, in care muzica pe care o compun sa fie asa cum le place, cum ii face sa se simta bine, si, mai ales, sa experimenteze cat mai mult!

In 2010, au inceput frumos sa lucreze la cateva piese. Amandoi chitaristi, coopteaza treptat mai multi muzicieni care sa completeze trupa. La inceput ARIA, apoi DAYS OF CONFUSION. Practic, in 2012, putem spune ca DAYS OF CONFUSION incepe sa existe cu adevarat ca formatie.

Formula actuala inseamna Cosmin Lupu (voce/chitara), Cezar Popescu (chitara/voce), Andrei Zamfir (bas) si Alex Halmagean (baterie).

"Am trecut prin destul de multe transformari pana in aceste punct si ne-am bucura sa defilam multi ani de aici inainte in acest format. Directia muzicala actuala difera destul de mult fata de cea initiala (ascultam alte lucruri in acea perioada)". Ne place sa ii spunem metal progresiv modern, insa, sincer, toata chestia asta cu stilurile cred ca este o forma de a pune lucrurile in cutii cu etichete. Pentru ca asa cum am spus mai sus, la un moment dat, speram sa ne surprindem pe noi insine cu ceea ce vom compune mai departe, singurul lucru de care credem ca suntem 100 % convinsi este ca sound-ul si directia vor fi contemporane. Ne place sa ne exprimam cat mai "proaspat", daca putem spune astfel", a declarat Cosmin Lupu.

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este, in acest moment, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal.

Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

In cei aproape 8 ani de cand DAYS OF CONFUSION sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pe care il abordeaza.

Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la DAYS OF CONFUSION ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul trecut, la Rock The City pentru THE CURE.

Albume:
• Seeds (EP, 2012)
• Yin & Out (LP, 2017)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă