Noutăți și comunicate

Green Shepard cântă alături de Roman Lomtadze Drum Empire și Cruise Control în Club Quantic

17 ianuarie 2020
Green Shepard cântă alături de Roman Lomtadze Drum Empire și Cruise Control în Club Quantic
Vă reamintim că în 22 ianuarie 2020 SoundArt și Club Quantic vă invită la o seara specială cu Roman Lomtadze Drum Empire, Cruise Control și Green Shepard, ca warm-up pentru festivalul ajuns la a 4-a ediție. Intrarea este liberă.


Despre Green Shepherd

Green Shepherd este o trupa bucuresteana de stoner rock care a luat fiinta la inceputul anului 2019 si abordeaza teme cu caracter personal ce se ivesc in viata fiecaruia, completandu-le mai apoi cu elemente groovy si psihedelice.
https://soundcloud.com/green-shepherd
https://www.instagram.com/greenshepherdro/
https://www.facebook.com/greenshepherdRO
https://www.youtube.com/channel/UChrxV3UNfVe8iCWqjqTfKPA


Despre Roman Lomtadze

Roman Lomtadze s-a nascut in Georgia, Tbilisi, dar a crescut in Republica Ceha, unde a absolvit conservatorul de stat din Praga.
La scurt timp dupa terminarea scolii, a inceput sa faca turnee si inregistrari cu cele mai mari trupe si artisti din Cehia, Slovacia, Polonia si multe alte tari.
In 2007 a decis sa se mute la Los Angeles. De curand este bateristul pentru Daron Malakian si Scars On Broadway, de asemenea, face parte din proiectul numit Octavision si multi altii.
Roman Lomtadze sustine un concert complet la tobe si percutii, folosind calculatoare si masini de bucla incarcate cu instrumente suplimentare. Muzica sa originala contine o combinatie foarte unica de folk georgian, amestecat cu rock, metal, muzica electronica si multe alte genuri. Spectacolul este plin de batai energetice grele, ritmuri și vibratii la care oricine poate sari si dansa.
https://www.facebook.com/roman.lomtadze/
https://www.youtube.com/watch?v=0G1_qKYqI50
https://www.youtube.com/watch?v=l_yWn4-szSo

Despre Cruise Control

Cruise Control a inceput in 2018 si reprezinta rezultatul unui proiect al trupei rock de garaj început cu doi ani inainte.
Cu puternice influențe grunge, flux si un anumit grad de stoner, trupa se distinge prin abordarea gata-constanta, dominata de canelura, sincronicitate de tonuri low-fi si overdrive, completate cu o parte vocala incisiva.
https://www.facebook.com/crsctrl.band/


Detalii concurs

Organizatorii au pus la cale si un concurs pe pagina principala SoundArt Festival de pe facebook https://www.facebook.com/soundartfestival. Tot ce trebuie sa faceti este sa preluati (share) postarea care contine posterul evenimentului cu Roman Lomtadze si sa va inscrieti la tombola in seara evenimentului in Quantic. La finalul serii, castigatorii alesi prin extragere vor castiga 3 abonamente nominale la SoundArt Festival 2020.


Legături eveniment și bilete

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/829525337498900/
Pagina de FB SoundArt 2020: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/
Bilete si abonamente SoundArt 2020: https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2020-45199


Evenimente recomandate

Top