Noutăți și comunicate

Goran Bregovic - The Best Of - la Sala Palatului

22 aprilie 2023
Goran Bregovic - The Best Of - la Sala Palatului
Goran Bregovic va susține sâmbătă, 22 aprilie 2023, un concert în Sala Palatului din București, de la ora 19:30.


Informații despre eveniment

Goran Bregovic & Wedding and funeral band canta pe 22 aprilie 2023 la Sala Palatului. Showul este un "Best Of" al carierei artistului si va include toate piesele care l-au facut celebru!
Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%. La minim 6 bilete cumparate aveti discount 30%.
Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de origine sarba. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie si-a petrecut-o la Scoala de Muzica, studiind vioara. Paradoxal, institutia de invatamant a decis sa il exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp dupa excluderea lui din scoala, mama sa i-a cumparat o chitara. La varsta de saisprezece ani a fost parasit de cea care i-a dat viata, fiind ingrijit de cateva rude dornice sa-l sprijine.

Goran a fost nevoit sa-si poarte singur de grija inca din adolescenta, cand a inceput sa cante muzica populara intr-un bar din orasul Konjic. In 1971, Goran si un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au inceput sa cante intr-o trupa numita "Jutro" (n.r. "Buna dimineata"). In aceasta formula, muzicianul a avut o multime de spectacole si a inceput sa guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa si-a schimbat numele in "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").

In 1975, cand se pregatea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formatia Bielo Dugme a castigat popularitate in Iugoslavia. A renuntat la vocatia de dascal si a devenit idolul tinerilor si cel mai improtant star rock al tarii sale. S-a retras din Bielo Dugme in anii '90, avand la activ 13 albume vandute in sase milioane de exemplare. Dupa zece ani de muzica rock, Bregovic a renuntat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a facut cunoscut in intreaga lume: o combinatie de ritmuri traditionale balcanice, cu sonoritati rock. Cel mai recent album al artistului, "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un enorm succes international.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 189 lei, Cat C 129 lei, Cat D 79 lei
  • presale: VIP 320 lei, Cat A 250 lei, Cat B 200 lei, Cat C 140 lei, Cat D 100 lei
  • la acces: VIP 320 lei, Cat A 250 lei, Cat B 200 lei, Cat C 140 lei, Cat D 130 lei
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxele de emitere ale agentiei de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top