Noutăți și comunicate

Goodbye To Gravity lanseaza noul album 'Mantras of War' in Club Colectiv

30 octombrie 2015
Goodbye To Gravity lanseaza noul album 'Mantras of War' in Club Colectiv
Vineri, 30 octombrie 2015, Goodbye To Gravity lansează noul album 'Mantras of War' cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.

Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/739803732809828/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top