Noutăți și comunicate

Golden Ring este sold-out pentru concertul Roger Waters - The Wall

1 martie 2013
Golden Ring este sold-out pentru concertul Roger Waters - The Wall
Asa cum era de asteptat, fanii legendarului Roger Waters, unul dintre membrii fondatori ai trupei Pink Floyd, s-au grabit sa isi achizitioneze bilete la cel mai asteptat concert din vara aceasta! Inca de la punerea in vanzare a biletelor, categoria Golden Ring a fost cea mai solicitata, in prezent fiind complet epuizata. Roger Waters va aduce spectaculosul show The Wall in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe data de 28 august 2013.

Categoria Golden Ring pentru concertul Roger Waters - The Wall este deja sold-out, cele mai cautate bilete fiind in continuare cele care ofera acces in Gazon A (180 RON) si Gazon B (135 RON), care la randul lor se apropie de epuizare. Pe langa aceste categorii, fanii mai au la dispozitie cateva locuri si in zonele Diamond Seats (950 RON), respectiv Premium Seats (585 RON), ce pot fi achizitionate in continuare fie online, de pe MyTicket.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica si Sala Palatului.

Membru fondator al trupei Pink Floyd, Roger Waters va aduce la Bucuresti super show-ul The Wall ce reprezinta, fara indoiala, cea mai spectaculoasa productie de eveniment, scena construita sub forma unui zid de peste 150 de metri latime, 12 metri inaltime si o suprafata de aproximativ 20.000 mp, fiind cea mai mare suprafata de proiectie din cadrul unui turneu mondial. Evenimentul va avea loc la Bucuresti pe 28 august, in Piata Constitutiei, fiind organizat de Emagic.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top