Noutăți și comunicate

Gloria - primul single de pe noul album The Mono Jacks

17 ianuarie 2020
Gloria - primul single de pe noul album The Mono Jacks
Trupa The Mono Jacks prezintă "Gloria", primul single de pe noul album ce va avea lansarea pe 8 februarie 2020 la Arenele Romane.


Detalii despre single

"Gloria" este primul single de pe noul album de studio al trupei The Mono Jacks. Noul cântec dă și numele albumului care se va lansa printr-un concert la București sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București (cort încălzit).

The Mono Jacks - Gloria (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=hPLWvtDgCow
Stream & download: https://smarturl.it/tmj-gloria

Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?
spune Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Concertul de lansare a albumului are loc sâmbătă, pe 8 februarie, la Arenele Romane. Biletele de intrare se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și vor avea preț special de presale 80 de lei până pe 31 ianuarie și la 100 de lei până pe 8 februarie. La intrare, în limita stocului rămas, biletele de acces vor costa 110 lei.
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks


Evenimente recomandate

Top