Noutăți și comunicate

Global Battle of the Bands Romania 2009

26 octombrie 2009
Global Battle of the Bands Romania 2009
Pentru al treilea an consecutiv Romania ia parte la cel mai mare concurs muzical din lume dedicat grupurilor care canta 100% live, unde poate participa orice formatie muzicala indiferent de stilul interpretat sau de notorietate, the Global Battle Of The Bands ( www.gbob.com ).
Cine va urma formatiilor GRIMUS si THE MARKER castigatorii deja confirmati ai primelor editii?


Finala Nationala Global Battle Of the Bands Romania 2009 va avea loc luni 26 octombrie 2009 la JUKEBOX live Club (fost Becker Brau) din strada Turturelelor nr.11, sector 3, Bucuresti (www.beckerbrau.ro). Usile se deschid la ora 15:00 si spectacolul va dura pana in jurul orei 1:00. Pretul biletului este de 30 RON.

Formatiile participante la finala sunt:

A.D.N. * Band For Rent * Evo *

KinEthics * Kumba * Lazybones Division *

ParadigmA * PhenomeOn * Rava *

ReDLine * Six * Sonatic *

The Evolution * Blood Print * Mishu Calian Band *

Invitati speciali anul acesta vor fi THE MARKER castigatorii GBOB Romania 2008 si ai Cerbului De Argint 2009 care vor sarbatori un an de la infiintare printr-un concert extraordinar.

Concursul va fi prezentat de artistul Mike Imbarus din Bruxelles care este originar din Romania.

Juriul va fi alcatuit din: Cristin Tomeci (Director GBOB si Music Europe), Luc Luypaerts (Organizator A Rock Festival, Producator si Director GBOB), Alex Revenco (Senior Editor - Jurnalul National), Patrice de Matos de Morais - Director Artistic al labelului A4D, Profesor chitara si armonie, Musician.


Castigatorii acestei finale nationale vor castiga participarea cu toate costurile platite la Finala Mondiala GBOB 2009 care va avea loc pe 13 decembrie 2009 in The Scala la Londra, Marea Britanie unde li se va inmana si trofeul de cea mai buna formatie din Romania pentru anul in curs. Aici se vor intrece cu castigatorii din celelalte tari ale lumii pentru marele premiu in valoare de 100.000 dolari, promovare mondiala si trofeul de aur pentru cea mai buna formatie noua a mapamondului.

Multumiri partenerilor nostri: JUKEBOX Club, Marian Schuster, F.B.S Lines (ww.rolandmusic.ro) pentru suport si sprijinul adus formatiilor romanesti.

Pentru mai multe informatii despre acest concurs puteti accesa web-site-ul oficial www.gbob.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă