Noutăți și comunicate

Girls Do The Talking: Yelllow, The Pixels si Jinxy Von D'Ers, in Expirat Halele Carol

15 martie 2018
Girls Do The Talking: Yelllow, The Pixels si Jinxy Von D'Ers, in Expirat Halele Carol
Joi, 15 martie 2018, sunteti invitati incepand cu ora 21:00 in club Expirat Halele Carol pentru un eveniment special: Girls Do The Talking, cu trupele Yellow, The Pixels si Jinxy Von D'Ers.

Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor ( Str. Constantin Istrati 1) - https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Pretul unui bilet este de 30 lei in pre-sale sau 40 lei la intrare, în seara evenimentului.
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/32995/
#KingSize drinks at the bar, all night longInimioare și bocanci, parfum și vodcă, piele catifelată și unghii ascuțite, a sosit momentul să le lași pe ele să preia controlul, iar asta nu a fost o rugăminte.

Te așteaptă 3 trupe cu 3 prezențe feminine care vor stinge lumina și vor aprinde scena, care te vor face să vibrezi odată cu difuzoarele și care cu o singură notă cântată-n microfon te vor lăsa fără suflu.

Yelllow - O trupă de electro-pop care flirtează pe groove-uri de trip-hop și dansează până dimineața pe joase de bass. Sunt cea mai pe beat culoare din câte există pe tot spectrul!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLBgehjjeS8zvMJWaE0i1fADupă mai bine de 10 ani de activitate și numeroase experimente muzicale de la electro la indie rock, The Pixels s-a cristalizat într-o abordare personală a muzicii: uniunea catifelată dintre sintetizator și chitară.

Site: http://www.thepixels.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2bFw8gGAUzQGUyMFP_ET7wJINXY VON D'ERS - Fondată în 2016, sunt o trupă care dă un suflu nou scenei de Rock Alternativ din București. Hard & heavy, dar cu o melodicitate aparte, te vor face să dai din cap cu siguranță.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRl-PjQjAyS1d9dokjT6sVg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top