Noutăți și comunicate

Ghost Gathering II - Rasnov 2013 prezinta trupa SOEN

21 martie 2013
Ghost Gathering II - Rasnov 2013 prezinta trupa SOEN
Martin Lopez, Steve DiGiorgio, Joel Ekelöf si Kim Platbarzdis prezinta proiectul Soen la Ghost Gathering Rasnov 2013.

Dupa realizarea unui album cu Amon Amarth si aproape un deceniu alaturi de Opeth, bateristul Martin Lopez si legendarul basist Steve DiGiorgio din Testament, Obituary, Sebastian Bach, Iced Earth si multe alte reusite proiecte, alaturi de talentatii muzicieni Joel Ekelöf si Kim Platbarzdis, formeza in 2010 trupa Soen.

Soen la Ghost Gathering II Rasnov

Cu sprijinul SpineFarm records si al producatorului David Bottrill (Tool, Smashing Pumpkins, Muse), Soen lanseaza albumul Cognitive in 2012 si castiga rapid faima mondiala in topurile genului Progressive Metal. in acelasi an, Soen se alatura turneului de promovare Tragic Idol al formatiei britanice Paradise Lost, apare pe afisul Finnish Metal Expo si in Relentless Garage din Londra la un eveniment organizat de Last.fm. In 2013, supergrupul ajunge in Romania la Ghost Gathering.

Ghost Gathering Rasnov a confirmat pana acum alte noua trupe participante la cea de-a doua editie: Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Kayno Yesno Slonce (BG), Hathor (RO), Hteththemeth (RO), Chaostar (GR), Irfan (BG), Eye of Solitude (UK) si Kistvaen (RO), formatii venind din sfere particulare ale muzicii contemporane: ambiental, neofolk, neoclassic, black metal sau experimental.

Soen la Ghost Gathering II Rasnov

Intalnirea de la Rasnov din 2013 va avea loc in perioada 12-13 iulie 2013 la baza cetatii Rasnov oferind publicului spatii de campare in incinta festivalului si 2.000 de locuri de cazare in pensiunile Statiunii Turistice de Interes National Rasnov.

Accesul publicului va fi organizat in baza abonamentelor ce pot fi achizitionate in avans din reteaua Eventim la pretul de 80 de lei in perioada urmatoare si 100 de lei in zilele evenimentului. Sunt disponibile si bilete pentru fiecare zi a festivalului. Pachetul contine loc in camping si acces la evenimentele Ghost Gathering 2013. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati website-ul proiectului: http://www.ghostgathering.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă