Noutăți și comunicate

Ghost Gathering Fest se muta la Bucuresti

21 iunie 2013
Ghost Gathering Fest se muta la Bucuresti
Organizatorii au decis sa faca o schimbare esentiala legata de logistica Ghost Gathering Fest, motivata de lipsa disponibilitatii de deplasare a publicului in zona Rasnov si din dorinta de a aduce in Capitala un festival atipic si inovator, ce imbina arta cu muzica de calitate.

Pastrand in acelasi timp specificul de "arta in natura", noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau.

Festivalul se va desfasura intre 12-13 iulie 2013, iar abonamentele si biletele vandute in prealabil sunt in continuare valabile pentru accesul la eveniment.



Cei care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor cumparate o pot face apeland la punctele de vanzare de unde au achizitionat tichetul, incepand cu data de 1 iulie 2013.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate prin reteaua Reteaua Eventim, online pe http://www.eventim.ro, VreauBilet.ro, IaBilet.ro si Bilete.ro. Pretul unui abonament este de 60 de RON, iar cel al unui bilet este de 40 de RON. Primele 100 de abonamente vor putea fi achizitionate la pretul promotional de 50 RON.



Modificari in programul festivalului:

Line - up final:
- Chaostar (GR) - http://www.facebook.com/chaostar.official
- Kayno Yesno Slonce (BG) - http://www.facebook.com/kaynoyesnoslonce
- Universe217 (GR) - http://www.myspace.com/universe217
- Larrnakh (HU) - http://www.myspace.com/larrnakh
- Eye of Solitude (UK) - http://www.facebook.com/eyeofsolitudeband
- The Thirteenth Sun (RO) - https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029
- Environments (RO) - https://www.facebook.com/environments
- FusionCore (RO) - https://www.facebook.com/FusionCoreBand
- Kistvaen (RO) - http://www.facebook.com/Kistvaen
- Hteththemeth (RO) - http://www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610
- C.O.D. (RO)  -  https://www.facebook.com/trupacod.cod

+TEATRU
"Tabloul" dupa Eugen Ionesco - regizat de Alexandru Robert Nagy



Organizatorii anunta cu regret ca trupele Soen si Irfan nu vor mai face parte din lineup-ul  festivalului, din motive obiective. Ambele concerte urmeaza sa fie reprogramate pentru toamna lui 2013, la o data ce va fi anuntata ulterior.

Mai  jos, mesajul celor de la Irfan catre fanii din Romania:

Dear Romanian and Bulgarian friends and IRFans,

After some tough decisions we went through during the last days, we have to announce with regret our official cancellation of  Irfan's show at the Ghost Gathering 2013 in Rasnov, Romania due to the current family commitment of our female singer Denitza Seraphimova who is a mother of a baby boy and a girl. Meanwhile we are recording our new album with her. The work at the studio is slowly progressing and we hope to celebrate together with you its release during the Autumn. We are also hoping that our friends and fans from Romania and Bulgaria will be among the first to enjoy our shows right after. We will be happy to see you soon and hopefully at the next edition of Ghost Gathering in 2014 as well.

Please, accept our sincere regrets and kind regards!

IRFAN

Headliner-ul surpriza pentru ziua de vineri, 12 iulie, va fi anuntat la inceputul saptamanii viitoare.



CIADO prezinta Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits, la Bucuresti

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu editia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits.

Evenimentul isi pastreaza misiunea de a lasa exprimarea artistica si natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului "Arta Contra Drog" si Cavalleria Events.

Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului, format din 14 organizații europene (CIADO), s-a alaturat echipei de organizare a festivalului, din dorinta de a arata ca arta - fie ea muzica, teatru, pictura, etc. - este cea mai buna modalitate de a sprijini principiile CIADO.

Programul "Artă Contra Drog" a debutat pe fondul unei creșteri îngrijorătoare a consumului de droguri în România, având consecințe în cele mai nedorite forme - spitalizări, boli adiacente etc. Asociația CIADO își propune să facă mai mult decât să tragă un semnal de alarmă, își dorește să ofere alternative viabile pentru tânara generație, aflată în procesul de transformare specific vârstei, la vremea întrebărilor.

"Artă Contra Drog" este un proiect care aduce excelența în formă artistică în fața tinerei generații, de aceasta data cu ajutorul  festivalului Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits.

 
Sursa : Cavalleria Events


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top