Noutăți și comunicate

Gerrar si Exuviath vor deschide concertul aniversar Akral Necrosis din club Quantic

7 aprilie 2022
Gerrar si Exuviath vor deschide concertul aniversar Akral Necrosis din club Quantic
Cei din Akral Necrosis pregatesc un concert special in club Quantic pe 13 mai 2022. Blackerii bucuresteni strang astfel randurile pentru a celebra impreuna 16 ani consacrati muzicii extreme-underground. Biletele pentru concertul din 13 mai pot fi achizitionate de pe iabilet.ro si din zona de acces, in ziua evenimentului. Trupele invitate in deschiderea concertului sunt Gerrar si Exuviath.

Ideea concertului aniversar a fost inspirata de implinirea a 15 ani de activitate in decembrie 2021, insa restrictiile valabile la momentul respectiv presupuneau compromisuri prea mari.
Habar nu am cand au trecut anii astia, dar nici nu vedeam rostul unui astfel de eveniment stiind ca multi nu pot participa, asa ca am renuntat la aniversarea de 15 ani din 2021 pentru cea de 16 ani din 2022. In fond, e un motiv bun sa pregatim un playlist special. Dupa cum am vrut sa se vada si pe afis, o sa bagam cam jumatate din piesele fiecarui album lansat pana acum.
Octav
Gerrar este o trupa concretizata in timpul pandemiei ca urmare a autoizolarii, cu intentia de fi un proiect black metal de dormitor. Albumul de debut a fost lansat in ianuarie 2021, iar trupa a evoluat catre un line-up complet, incepand sa sustina concerte live la scurt timp.

Albumul de debut poate fi ascultat la urmatorul link:
https://gerrar.bandcamp.com/album/gerrar
https://www.facebook.com/GerrarOfficial
https://youtu.be/n_EDPtetmds
Trupa Exuviath s-a cristalizat, in actuala componenta, in urma cu doi ani in jurul a doi fosti membri Hovercraft (Alex si Dragos), unii dintre pionierii doom-death in Romania anilor '90. Un alt membru fondator este si Adrian, fost chitarist al unei alte trupe din peisajul muzical al anilor ‘90 si anume "Grigore Ureche Muzicala". Alaturi de cei trei se afla Andrei, fost frontman al celor de la Spinecrusher si Vio-lesson, o voce care nu are nevoie de prezentare in underground-ul romanesc, si Mircea, un tanar chitarist din noua generatie de muzicieni rock de care cu siguranta se va mai auzi.

Exuviath propun un sound care intruneste elementele old-school cu cele noi, incercand cu succes sa lase in urma cliseele metal ale anilor '90 binecunoscute in scena noastra.

Trupa este nerabdatoare sa se intalneasca din nou cu publicul din Bucuresti dupa debutul de succes din acest an.
https://www.facebook.com/Exuviath
https://instagram.com/exuviath
https://www.youtube.com/watch?v=GPjapTCrt0s
Biletele pentru concertul din 13 mai pot fi achizitionate de pe iabilet.ro la 50 de lei, oferta de presale, sau la Quantic Club, in ziua evenimentului, cu 60 de lei.

Pagina eventului: https://www.facebook.com/events/279882937625431/

Pagina oficiala Akral Necrosis: https://www.facebook.com/akralnecrosis


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top