Noutăți și comunicate

George Patranoiu, Alberto Bolocan, Paul Simon Esperando si Alexandru Iuga in Watt Club

4 martie 2011
George Patranoiu, Alberto Bolocan, Paul Simon Esperando si Alexandru Iuga in Watt Club
Vineri, 4 martie 2011, Rock FM si revista RBT te invita de la ora 21:00 in Watt Club unde se dezlantuie Guitaromania. Patru chitaristi isi dau intalnire pe scena Watt Club pentru un eveniment de exceptie de la care nu trebuie sa lipsesti: George Patranoiu, Alberto Bolocan, Paul Simon Esperando si Alexandru Iuga. Cei 4 meseriasi ai chitarei electrice vor oferi un show deosebit pe scena, la care esti asteptat sa vii si sa ii aplauzi. Fiecare artist are in spate un bogat bagaj muzical si o vasta experienta, cu o activitate muzicala extinsa de-a lungul multor ani care se transpune in actuala lor maestrie la chitara electrica.

Pretul unui bilet este 15 lei. Pentru rezervari la eveniment sunati la numarul de telefon 021/3206024. Harta locatie: http://tinyurl.com/undeeWattclub
Adresa club Watt : Strada Vulturilor, Nr. 35 A (intersectia cu strada Traian), Bucuresti.

George Patranoiu e un nume cu greutate, el activand de-a lungul timpului in formatii ca "Schimbul 3", "Taxi", "ACT", actualmente cantand cu trupa "Metrock".

Alberto Bolocan e strans legat de numele "Talisman", trupa cu care el canta deja de 5 ani, iar cunoscatorii il stiu din anii 90, cand activa cu trupa "Rising Shadow".

Paul Simon Esperando, e un vechi muzician, activand inca din anii 80 in trupe precum "Colegium Rock", "Ultimul Capitol", "Totusi", iar in prezent fiind liderul formatiei "Esperando".

Alexandru Iuga, chitarist de blues rock de la 14 ani, colaborator a numeroase trupe din tara si strainatate, ca Samantha King, Zero, Bosquito, fiind puternic influentat de Gary Moore, Stevie Ray Vaughan, actualmente fiind parte a trupei Double A.

Fie ca esti chitarist sau nu, in mod sigur te va ridica in picioare show-ul de inalta tinuta muzicala oferit de cei patru. Asa ca vino vineri seara, 4 martie, in Watt Club, pentru demonstratii electrizante de chitara, un eveniment de la care nu trebuie sa lipsesti!

Si ia-ti instrumentele muzicale cu tine, pentru ca dupa spectacol urmeaza Jam Session.

Sursa: Watt Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top