Noutăți și comunicate

Geoff Tate aduce 'The Big Rock Show' la Posada Rock Festival 2025

20 septembrie 2024
Geoff Tate aduce 'The Big Rock Show' la Posada Rock Festival 2025
Legendarul vocalist Geoff Tate vine pe 30 august 2025 la Câmpulung Muscel, in cadrul Posada Rock Festival 2025, cu un show special ce va cuprinde toate hiturile Queensrÿche care i-au adus celebritatea!

Una dintre vocile definitorii ale rockului mondial, Geoff Tate a cunoscut faima ca frontman timp de trei decenii al trupei americane Queensrÿche, alături de care a lansat albume care au definit genul progressive metal: Operation: Mindcrime și Empire. În plus, Geoff Tate s-a remarcat în 1986 cu una dintre cele mai apreciate partituri vocale din proiectul Hear n Aid, unde a cântat alături de Ronnie James Dio și Rob Halford, printre alții.
După despărțirea de Queensrÿche în 2012, Geoff Tate a lansat câteva albume solo și sub titulatura Operation: Mindcrime și a înregistrat piese pentru alte trupe mari, printre care Avantasia.

Concertul Geoff Tate de la Posada Rock Festival 2025 va avea loc sub genericul The Big Rock Show, iar setlistul va cuprinde majoritatea hiturilor Queensrÿche, dar și câteva surprize.
Geoff Tate este al doilea nume, după suedezii de la Hypocrisy, anunțat pentru ediția de anul viitor a Posada Rock Festival, care va avea loc în perioada 29-31 august 2025 la Câmpulung Muscel.

Încă mai sunt disponibile, în număr limitat, abonamente early bird pe iaBilet.ro la prețul de 325 de lei (plus comisionul de ticketing). Săptămânile viitoare vom anunța al treilea nume internațional de pe afișul Posada Rock 2025, iar prețul abonamentelor va crește la următorul prag.
Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top