Noutăți și comunicate

Gărâna Fusion Festival în Poiana Lupului

3 - 5 august 2018
Gărâna Fusion Festival în Poiana Lupului

În perioada 3 - 5 august 2017, la Gărâna, în Poiana Lupului - locul unde s-a scris istorie pentru Festivalul Internațional de Jazz, se va desfășura un alt eveniment care se anunță unul de excepție. A doua ediție a Gărâna Fusion Festival aduce pe scena din Poiana Lupului artiști legendari din Statele Unite ale Americii și Germania dar și din Olanda, Ungaria, Serbia și România. Două nopți și o zi vom fi purtați de la blues-ul authentic și apăsat din Mississippi până la ritmul alert, bassul electric și ritmul afro-american dansant al funk-ului new-yorkez, în ritmuri de soul, rock, jazz și avant-garde.


Un eveniment de excepție produs artistic de Dean Bowman - un nume important al scenei de jazz, rock și avant-garde al New York-ului, va debuta cu seara de vineri, 03 august 2018, cu recitaluri excepționale și inedite ce vor purta mintea și sufletul de la blues la jazz, funk, pop și rock, cu Cristi Iakab & The Road band (România), Adan Haraszti Project (Ungaria) și Rareș Totu feat. Dean Bowman, într-un recital de excepție. Prima seara va fi încheiată de The Petting Blues Band (Serbia) împreuna cu legendarul Michael Hill (USA) - chitaristul și vocalistul new-yorkez și al sau blues “apăsat inspirit din Mississippi Delta.

Seara de sâmbătă, 05 august 2018, promite să înceapă în același mirific amalgam muzical cu minunatul Dixie Krauser/Bass and Fusion, magnificul tobosar american Tony Cintron - colegul și colaboratorul preferat al lui Joe Bonamassa și inegalabilul Joseph Bowie/Mr. Defunkt - fondatorul legendarului band Defunkt. Seara se încheie nebunește cu recitalul cunoscutului Branko Trijik, într-un trubut James Brown excepțional.

Duminică vom fi acolo unde nu am fost niciodata la Gărâna - în armonii de Gospel şi Negro Spiritual care vor răsuna în Poiana Lupului dumnezeieste pentru că dacă spunem gospel, spunem Dumnezeu și dacș spunem Poiana Lupului, ne apropiem mult de îngeri.

Visions of Dreams Chorus și Canaan Land Band feat. Dean Bowman (SUA/RO) ne vor ajuta să ducem spiritul acolo unde numai puțini pot ajunge, prin muzica lor, ritmul mișcat și o pronunţată amprentă purtând semnătura sclavilor africani de pe plantaţiile americane, dar şi prin melodiile de o adâncă expresivitate.

Detalii pe pagina evenimentului:
https://m.facebook.com/Garana-Fussion-Festival-460585387620761

Bilete disponibile online pe www.AmBilet.ro (early bird) și la casa de bilete din Gărâna, Poiana Lupului.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top