Noutăți și comunicate

Galadriel lanseaza azi un nou EP

8 septembrie 2015
Galadriel lanseaza azi un nou EP
Trupa de dark metal Galadriel lanseaza astazi un nou material!

Intitulat "Lost In The Rhope Wood", EPul slovacilor contine sase piese si este produs exclusiv pe vinil de Parat Promotion. Invitati pe material sunt Necromayhem (Rotting Christ), George Bokos si Charis Pazaroulas (Stone Cold Dead).

Galadriel va prezenta in premiera in Romania acest material la concertul pe care il vor sustine pe 17 septembrie, in Club Fabrica (Bucuresti). Alaturi de ei, Tiarra, StoneLight si For My Sins vor intregi programul serii.

Club Fabrica se afla pe str. 11 Iunie nr. 50, sector 4 (Bucuresti). Accesul publicului se va face de la ora 20.00, iar pretul biletului este 20 lei (de vanzare in seara concertului, la intrarea in club).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/1454515461531360


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top