Noutăți și comunicate

Gala Premiilor De Jazz - Premiile Muzza la Hard Rock Cafe

6 aprilie 2014
Gala Premiilor De Jazz - Premiile Muzza la Hard Rock Cafe
Duminica, 6 aprilie 2014, Fundația Muzza, în colaborare cu Ministerul Culturii și Institutul Cultural Român, organizează, și anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz 2013 - Premiile Muzza.

Prețul biletului de intrare este de 30 de lei. Pentru rezervarea locurilor la mese va rugam sa sunati la nr. 021.206.6261.
Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Ajunsă la ediția a XII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical și își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu pentru anul precedent. Evenimentul va avea loc duminică, 6 aprilie, de la ora 19:00.

Gala din acest an, îi are ca invitați, printre alții, pe experimentatul muzician Marin Petrache Pechea (Premiul de excelență) cu al său Royal Gipsy Band, din care fac parte apreciați artiști printre care Petrică Andrei (pian), cărora li se va alătura Flavius Teodosiu (saxofon-Germania); virtuozul percuționist Ortega Gilberto Torres din Cuba va cînta cu Sarosi Peter & Azara; veteranul pianist ieșean Cristian Gârlea, cunoscut de pe vremea cînd făcea parte din excelentul grup de jazz-rock Transfer, va evolua de această dată în propriul Quintet în a cărui componență se află și talentata solistă vocală Mihaela Gârlea, soția lui.

Acestora li se vor alătura si tineri muzicieni, câstigători ai celor mai recente festivaluri de jazz organizate în tară si în străinătate: Tasi Nora, Grupurile JazzyBIT și Youvenis, dar și formații consacrate deja, precum Accord Vibes și Irina Popa & The Sinners.
Blues-ul va fi ilustrat de grupul Nightlosers, care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru a starni interesul publicului. Nu vor lipsi nici invitații surpriză.
Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz și blues.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune - jazz-ul. Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci și realizat de Alexandru Åžipa.


Evenimente recomandate

Top