Noutăți și comunicate

Gala premiilor de Jazz 2012 - Premiile Muzza, in Hard Rock Cafe

7 aprilie 2013
Gala premiilor de Jazz 2012 - Premiile Muzza, in Hard Rock Cafe
Duminica, 7 aprilie 2013, incepand cu ora 19:00, sunteti invitati la Gala Premiilor de Jazz 2012 - Premiile Muzza, in Hard Rock Cafe.

Fundatia MUZZA, in colaborare cu Ministerul Culturii si Institutul Cultural Roman, organizeaza duminica, 7 aprilie 2013, ora 19.00, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz 2012, (Premiile MUZZA). Ajunsa la ediția a X-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical. Editia din acest an este dedicata In Memoriam Jancsy Korossy, unul dintre cei mai mari pianisti, compozitori si aranjori de jazz din Romania, care a incetat din viata la București, în 21 ianuarie 2013.

Gala Premiilor de Jazz ii va avea ca invitati, printre altii, pe cunoscutii muzicieni Adrian Enescu (Premiul de excelenta), Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Sorin Romanescu, Alex Man si Peter Sarosi. Acestora li se vor alatura tineri muzicieni laureati ai unor recente concursuri: Irina Popa & The Sinners, Oana Muresan si Grupul Youvenis, dar si alte formatii apreciate, revelatii ale ultimilor ani precum Mario & The Teachers, Mircea Bunea Trio si Marcian Petrescu & Trenul de noapte (blues band). Atat în deschiderea evenimentului, cat si la finalul acestuia, cativa dintre invitatii speciali vor sustine recitaluri pentru publicul iubitor de jazz. Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci si realizat de Alexandru Sipa.

Prețul biletului de intrare este de 25 lei. Rezervari de locuri se pot face la tel. 0212066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top