Noutăți și comunicate

„From The Colorless Skies”, cel mai recent videoclip al trupei bulgare de death metal melodic Deadscape

4 martie 2022
„From The Colorless Skies”, cel mai recent videoclip al trupei bulgare de death metal melodic Deadscape
From The Colorless Skies”, cel mai recent videoclip al trupei bulgare de death metal melodic Deadscape, a avut premiera pe YouTube!

Clipul a fost realizat de Boyan Karamfilov, Georgi Spirov (înregistrări cu drone) și Desolate Art Studio, cu Kristina Dineva și Hristo Gluharov în rolurile principale.

Urmărește-l mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=SjQZNe5pJKc
Noul videoclip prezintă a doua parte a poveștii, începută cu „The Artist” - una despre legătura pierdută dintre om și natură, reprezentând conceptul principal din spatele albumului de debut al trupei „Of The Deepest Shade”, lansat pe 14 ianuarie.

From The Colorless Skies este o poveste epică de 6 minute despre suportarea consecințelor propriilor acțiuni sau apatie și despre conștientizarea dură că suntem simpli muritori”, comentează trupa.

Reîmprospătează-ți memoria despre prima parte a intrigii mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=haWSF_Xe8xk
„Of The Deepest Shade” este disponibil pe toate platformele de streaming majore din întreaga lume, inclusiv Spotify, Bandcamp, iTunes, Apple Music, Deezer, Tidal etc., precum și pe un CD.

Piesa a fost înregistrată la X3M Studio din Sofia, Bulgaria, cu inginerul Simeon Panov, în timp ce mixarea și masterizarea au fost realizate de renumitul producător Dan Swanö la studioul Unisound, Suedia. Copertă de Desolate Art Studio.

Deadscape pe web:
Facebook: https://facebook.com/deadscapeofficial
Instagram: https://instagram.com/deadscapeofficial
YouTube: https://youtube.com/deadscape
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4lMViuokc6Hx9eYJBRFhp6?si=htAboljJTA-zS1wZb7T1Uw
Bandcamp: https://deadscape.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Top