Noutăți și comunicate

FREE FEST 28-30 mai 2010 in Bucov Ploiesti

28 - 30 mai 2010
FREE FEST 28-30 mai 2010 in Bucov Ploiesti
FREE Fest
Ploiesti-Bucov 28-30 Mai 2010
Festival de Muzica Rock si Electro


Intre 28 si 30 Mai 2010, sunteti invitati la Festivalul FREE FEST, in parcul "Constantin Stere" Bucov de langa Ploiesti. Scopul acestui festival este realizarea, sustinerea si promovarea unui nou concept de activitate in materie de entertainment, stimuland si promovand culturala muzicala in cadrul participantilor, acest eveniment adresandu-se tuturor varstelor, in special tinerilor.

Festivalul este sponsorizat de Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro), Golden Brau Romania (http://www.goldenbrau.ro) si Domeniile Ostrov, iar partenerul principal este Let's Rock Romania (http://www.letsrock.ro).

FREE FEST aduce ca noutate doua scene cu stiluri de muzica diferite ROCK si ELECTRO. Dupa terminarea programului la scena Rock incepe programul la scena Electro pana dimineata in fiecare zi.
Nu vor lipsi motoarele, berea, locurile de camping, mancarea proaspata on-site, concursuri de caricaturi si multe altele.

La scena Rock vor fi prezente trupe cunoscute din Romania :
Vita de Vie, Coma, Zob, Trooper, E.M.I.L., El Negro, Up To Eleven, Blind Spirits, C.O.D., Vive la Noize, Tapinarii, Lefters, Fusioncore, Whiteash, Prometeus, Negativ, Addendum

Dupa ce publicul a terminat de dat din cap incepe miscarea la scena Electro cu :
STICS (dnb), RIZAH (dub-reggae-dnb), NEW MEDICINE (dubstep-dnb), COSTIN G (dubstep-dnb), DJ CATA (minimal-tech), VLADIMIR (techno), GOJIRA (breakbeat-techno), DJ NARCISA (minimal-tech), SPLIFF AGENT ( dubstep) si muzica Goa si Psy.

Continuam cu spectacolul oferit de cascadori profesionisti in sarituri cu motocicleta ce vor activa pe traseul pe care il vom construi in cadrul parcului "Constantin Stere", standurile de caricaturi si portrete, organizate si realizate de elevii Liceului de Arta Ploiesti, concursuri moto si de lupte in noroi, pentru doamne si domnisoarele ce doresc sa incerce, si nu in ultimul rand, parada moto, unde se asteapta motociclisti din toate colturile tarii sa ofere cel mai bun show moto de pana acum, in Ploiesti.
Defilarea moto bineinteles ca nu va lipsi !

Imaginea acestui eveniment va fi asociata cu cea a "Zilelor Orasului Ploiesti ", Primaria Ploiesti si Administratia Parcului Comemorativ "Constantin Stere" Bucov, fiind unii din partenerii nostri principali.

Productia va fi asigurata de firma TEMPLE MEDIA, reprezentata de Dl Dan Chircioiu, constand in o scena 20x10 m, instalatie de lumini inteligente, instalatie de sonorizare (40000W) si o echipa de 10 tehnicieni si sunetisti.

INTRAREA ESTE LIBERA, DISTRACTIA ESTE INCLUSA IN PRET !


Multumim sponsorilor nostri:
COCA COLA (http://www.coca-cola.ro)
GOLDEN BRAU (http://www.goldenbrau.ro)
DOMENIILE OSTROV

LET'S ROCK ROMANIA (https://www.letsrock.ro)

Multumim partenerilor media:
Actualitatea Prahoveana (http://www.actualitateaprahoveana.ro), Radio Prahova (http://www.radioprahova.ro), Citytoday (http://www.citytoday.ro), Alpha TV, Topgear (http://www.topgear.ro), Bangyourbrain.com (http://www.bangyourbrain.com), Zile si Nopti (http://www.zilesinopti.ro), Carteadenisip.ro (http://www.carteadenisip.ro), Ieseala.com (http://www.ieseala.com), Rockstage.ro (http://www.rockstage.ro), 4Arte.ro (http://www.4arte.ro), Muzicabuna.ro (http://www.muzicabuna.ro), Metropotam.ro (http://www.metropotam.ro), Bestial Records (http://www.bestial.ro), Stay Metal Forever, E-Zine.ro (http://www.e-zine.ro)


Semnat,

Echipa FREE

ANDREI Nastase
Project Manager

Mobil: 0734 37 97 14
E-mail: andreinastase@ymail.com
-------------------------------------------------
ION Veronel
Account Manager

Mobil: 0726 903 984
E-mail: ionveronel@yahoo.com
------------------------------------------------
VALI Dobre

Mobil:0726 074 052
E-mail: menhepere@yahoo.co.uk


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top