Noutăți și comunicate

„Freddie Mercury” ajunge vineri la Hard Rock Cafe

25 februarie 2013
„Freddie Mercury” ajunge vineri la Hard Rock Cafe
Showul A Vision Of Mercury este primul spectacol tribut ce va avea loc în două zile consecutive la București. Pe 1 și 2 martie Joseph Lee Jackson  pune în scenă, la Hard Rock Cafe, un spectacol electrizant, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei  mai spectaculoși soliști din istoria rockului.

"A Vision Of Mercury" face de 15 ani ocolul lumii, iar spectatorii sunt delectați cu hituri precum "We Are The Champions", "Somebody To Love", sau "A Kind Of Magic, " în interpretarea lui Joseph Lee Jackson, care este cotat drept cel mai autentic artist tribut Freddie Mercury.  

http://youtu.be/Ri4uEzQQxWQ

Dacă pentru spectacolul de pe 1 marte biletele sunt deja epuizate, pentru cea de a doua reprezentație, programată pe 2 martie, mai sunt încă bilete în vânzare:
- Categoria VIP - 120 lei (intâlnire și poză cu artistul, afișul evenimentului cu autograf, loc la masă)
-  Categoria I - 60 lei - loc la masă, în fața scenei
-  Categoria 2 - 40 lei - loc la masă, în sala

Biletele sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librăriile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Cinema Patria și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.iabilet.ro și http://www.metalhead.ro/bilete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top