Noutăți și comunicate

Fox Studis si Nicu Zota la Folk Nights by Gorby editia 25 in Sinner's Club

8 iunie 2011
Fox Studis si Nicu Zota la Folk Nights by Gorby editia 25 in Sinner's Club
Miercuri, 8 iunie 2011, sunteți invitați in Sinner's Club de la ora 21:00 la Folk Nights by Gorby ediția 25 unde îi veți avea alături de Fox Studis și Nicu Zota.

Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

Tocmai ce am sărbătorit un an de cântări în Sinner's și, făcând un bilanț provizoriu, am constatat că mai avem de invitat o grămadă de
lume pe scenă...

Mergem înainte cu trei prieteni dragi, doi călărășeni și un buzoian, cu care m-am intersectat de multe ori pe diverse scene.

FOX STUDIS (Tatiana și Marius Ojog) continuă cu succes din ce în ce mai mare să împingă folkul spre jazz. Nu-i bai, deoarece sunetul e excelent. Marius atinge chitara cu deosebită măiestrie și cu o acuratețe rară. La rândul ei, Tatiana are o voce de invidiat. Totuși, nici măiestria lui Marius și nici vocea Tatianei nu reprezintă secretul muzicii lor, ci talentul lor de a le îmbina la modul sublim.
E mare lucru să îți simți colegul de scenă și să te pliezi perfect pe ceea ce face celălalt. Deh, probabil de aia s-au și luat, nu? O familie frumoasă...

Nicu Zota vine și el cu un pachet compus din multă sensibilitate dublată de acuratețe, o voce specială și, continuând firesc, cântece (mesaje) pe măsură.

Faptul că cei trei sunt prieteni foarte buni și în viața reală ne bucură și mai mult.

Pe scurt, cuvântul care va defini o nouă seară (a 25-a) de Folk Nights by Gorby în Sinner's este rafinament.

Sursa : Sinner's Club.



Evenimente recomandate

Top