Noutăți și comunicate

Foști membri din Evanescence, Amaranthe, Nervosa își unesc forțele pentru noua trupă 'HOW WE END'

29 martie 2023
Foști membri din Evanescence, Amaranthe, Nervosa își unesc forțele pentru noua trupă 'HOW WE END'
Să presupunem că există o nouă trupă la orizontul muzicii metal moderne care nu se identifică doar ca un „proiect” sau un alt „supergrup”, să presupunem că există o nouă trupă care își unește forțele pentru a îmbrățișa ani de experiență pentru a arăta lumii pasiunea lor pentru muzica heay - trebuie să auziți de HOW WE END.

Primul lor single video, My Fighting Heart, apare pe 30 martie 2023, iar cei șase prieteni din Suedia, Spania, Germania și Elveția vin cu un sunet masiv compus din diferite stiluri, inclusiv crossover metal, growl-uri, în combinație cu linii atrăgătoare curate și heavy de chitară.

Asigurați-vă că urmăriți premiera My Fighting Heart pe 30 martie pentru un răsfăț foarte special: de acum înainte (și doar pentru o perioadă limitată de timp) spectatorii vor găsi un link exclusiv în descrierea videoclipului care le va permite să transmită în flux noua melodie - gratuit! – înaintea tuturor! Și: Pentru cei care se abonează la canal în avans, va exista un chat live cu trupa în timpul premierei. Deci cu siguranță merită mai mult decât vizionat!

Link către premiera de pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=nOiq4LTjAlM
Cu Jen Majura (Ex-Evanescence) la chitară și Diva Satanica (Ex-Nervosa) la voce, How We End promite să fie un nou capitol interesant.
În completarea grupului sunt Jake E (Cyhra, Ex-Amaranthe) la voce, Tom Naumann (Primal Fear) la chitară, Mitch Kunz (bas) și Adde Larsson (tobe).
Rezervând deja spectacole, cântând live pentru prima dată la Festivalul Rockharz de anul (aniversare de 30 ani), trupa așteaptă cu nerăbdare să își termine albumul de debut și să lanseze primele trei single-uri.
Faceți cunoștință cu trupa pe YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=T4w0ohcI5GQ&t=149s

HOW WE END Online:
https://www.instagram.com/how_we_end/
https://www.facebook.com/HOWENDOFFICIAL
https://www.tiktok.com/@how_we_end
https://www.twitter.com/@how_we_end_band

Sursa: HWE via CMM GmbH
cmm-marketing.com


Evenimente recomandate

Top